GALATASARAY

2 gollü galibiyet Igor Tudor'u mennun etmedi

Galatasaray'ın Hırvat teknik direktörü, takımının Kasımpaşa'yı Bafetimbi Gomis'in golleriyle 2-0 yendiği karşılaşmayı değerlendirdi.

2 gollü galibiyet Igor Tudor'u mennun etmedi

Galatasaray-Kasımpaşa maçının sonu yedek futbolcularına yaptırdığı antrenmanın nedeninin sorulması üzerine Tudor, bunun çalışmalarının bir parçası olduğunu ve oyuncuların kondüsyonlarını koruması için olduğunu ifade etti.

"13 PUAN BİR ŞEY İFADE ETMİYOR"

Igor Tudor'un maç sonu açıklamaları şöyle:

"Bütün takımı tebrik ediyorum. Çok güzel bir galibiyet aldık. Lige iyi bir başlangıç yaptık. Ne olursa olsun ligin çok başındayız ve bu 13 puan bir şey ifade etmiyoruz.

Antalyaspor'la kıyasladığımızda fizik olarak daha güçlü bir takım vardı. Bafe için çok mutluyum. Çok iyi oynadı."

Atletico Madrid taraftarı Arda Turan'ı affetmiyor

"3. GOLÜ ATIP BİTİRMELİYDİK"

"Acı çekmekten kastım; zor zamanlarda daha çok koşmak, daha çok mücadele etmekti. Son 15-20 dakikadan memnun değilim bugün. Maçı bitirecek pozisyonları yakaladık. 3'üncüyü atıp bitirmemiz gerekiyordu. İyi yaptığımız şeyler var, evet ama bunlar da anahtar noktalar. Önümüzdeki maçlarda daha zor zamanlarda da kalacağız. Böyle durumlarda golü atıp bitirmeliyiz. "

"FEGHOULİ'YE ZAMAN GEREK"

"Feghouli önemli bir sakatlıktan çıktı ve aramıza da biraz geç katıldı. Şu an için yüzde 100 hazır olması biraz zaman alacaktır. Maç sonu antrenmanlara gelirsek; programımızın bir parçasıydı. Onların kondüsyonu anlamında önemli bir çalışma."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER