YEREL HABER

2. Lig'de kimler play-off'ta?

Spor Toto 2. Lig'de 2015-2016 sezonunun ilk etabı tamamlandı.

2. Lig'de kimler play-off'ta?

Beyaz Grup'ta 75 puanla ilk sırada yer alan Ümraniyespor ve Kırmızı Grup'ta 66 puanla birinci olan Manisaspor, PTT 1. Lig'e yükseldi.

Beyaz Grup'ta son üç sırada bulunan Bayrampaşa, Pazarspor ve Orduspor ile Kırmızı Grup'ta son üç sırayı alan Kartalspor, Ankara Demirspor ve Tarsus İdmanyurdu Spor Toto 3. Lig'e düştü. 

Normal sezonun ardından Beyaz Grup'ta İstanbulspor, Bandırmaspor, Hacettepe ve Sarıyer play-off oynamaya hak kazandı. Play-off eşleşmeleri Sarıyer-İstanbulspor ve Hacettepe-Bandırma şeklinde oluştu. 

Kırmızı Grup'ta ise Kocaeli Birlikspor, Tuzlaspor, Keçiörengücü ve Gümüşhanespor play-off'a kaldı. Bu grupta da play-off eşleşmeleri Gümüşhanespor-Kocaeli Birlikspor ve Keçiörengücü-Tuzlaspor şeklinde.       

PTT 1. Lig'e yükselecek 3. takımın belirleneceği play-off'ta çeyrek final ilk maçları 5 Mayıs Perşembe, ikinci müsabakalar ise 9 Mayıs Pazartesi yapılacak. Yarı finalde birinci maçlar 13 Mayıs Cuma, ikinci karşılaşmalar ise 17 Mayıs Salı günü oynanacak. Play-off final müsabakası ise 21 Mayıs Cumartesi günü Kayseri'de oynanacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER