MAÇ ANLATIMLARI

Galatasaray Eskişehirspor maçının sonucu ve özeti

Galatasaray Eskişehirspor maçının sonucu ve özeti Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray, TT Arena'da Eskişehirspor'u 4-0 yendi. Goller Selçuk İnan, Burak Yılmaz (2) ve Bilal Kısa'dan geldi. Cimbom 21 puana yükselirken, Es-Es 4 puanda kaldı.

Fenerbahçe Osmanlıspor maçının sonucu ve özeti

Fenerbahçe Osmanlıspor maçının sonucu ve özeti Son 4 lig maçında sadece bir kez kazanabilen Fenerbahçe, deplasmanda Osmanlıspor'u 1-0 yendi. Galibiyet golünü gecenin başarılı ismi Alper Potuk kaydetti

Trabzonspor Gaziantepspor maçı sonucu

Trabzonspor Gaziantepspor maçı sonucu Süper Lig'deki 4 maçlık mağlubiyet serisini Sivasspor deplasmanında sonlandıran Trabzonspor Gaziantepspor ile berabere kaldı..

Başakşehir 3 golle 3 puanı kaptı!

Başakşehir 3 golle 3 puanı kaptı! Osmanlıspor'a konuk olan İstanbul Başakşehir, ikinci yarıda bulduğu 3 golle 3 puana uzandı.

Beşiktaş'ı Quaresma sırtladı! İşte maç özeti

Beşiktaş'ı Quaresma sırtladı! İşte maç özeti Spor Toto Süper Lig'de lider Beşiktaş, 8. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor'u Quaresma'nın golüyle 1-0 mağlup etti.

Fenerbahçe kötü gidişe son verdi

Fenerbahçe kötü gidişe son verdi Spor Toto Süper Lig 8. hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda Kayserispor'u Robin van Persie'nin frikikten attığı golle yendi.

Quaresma ikinci golünü attı

Quaresma ikinci golünü attı Ricardo Quaresma, bu sezonki ikinci golünü kaydetti.

Eskişehirspor'a bir darbe de Akhisar'dan geldi

Eskişehirspor'a bir darbe de Akhisar'dan geldi Skibbe ile yolları ayırıp İsmail Kartal'a koltuğu emanet eden Eskişehirspor'a bir darbe de Akhisar'dan geldi..

Kasımpaşa Sivasspor'a acımadı

Kasımpaşa Sivasspor'a acımadı Süper Lig 8. hafta maçında Kasımpaşa ile Sivasspor karşı karşıya geldi.

Galatasaray derbi öncesinde moral depoladı

Galatasaray derbi öncesinde moral depoladı Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray, TT Arena'da Gençlerbirliği'ni 4-1 mağlup etti.