DÜNYA KUPASI

2022 Dünya Kupası karmaşası sürüyor

FIFA, Katar'da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası'nın yaz aylarında oynanmayacağıyla ilgili iddiaları yalanladı.

2022 Dünya Kupası karmaşası sürüyor
Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), Katar'da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası'nın yaz aylarında oynanmayacağıyla ilgili iddiaları yalanladı. 
 
İngiliz yayın kurumu BBC'nin internet sitesinde yer alan haberde, 2022 Dünya Kupası tarihinin bu yaz Brezilya'da düzenlenecek 2014 Dünya Kupası'ndan önce açıklanmayacağı belirtildi.

Fransız genel sekreter Jerome Valcke'nin açıklamalarının "kendi düşünceleri" olduğunu belirten FIFA Sözcüsü, "Dünya Kupası'nın ne zaman oynanacağı devam eden istişarelerin ardından belli olacak. Karar için acele edilmeyecek ve tüm unsurlar dikkate alınacak. FIFA Yönetim Kurulu'nun da karar verdiği üzere, 2014 Dünya Kupası'ndan önce herhangi bir karar alınmayacak" ifadelerini kullandı.

Haberde, FIFA'nın İrlandalı başkan yardımcısı Jim Boyce'un, genel sekreter Valcke'ın bugün yaptığı açıklamalar için "tamamen sürpriz" değerlendirmesinde bulunduğu kaydedildi.

FIFA Genel Sekreteri Valcke, bugün katıldığı bir radyo programında, "Katar'daki 2022 Dünya Kupası, haziran-temmuz aylarında düzenlenmeyecek. 15 Kasım-15 Ocak tarihlerinde yapılabilir" demişti. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER