FENERBAHÇE

3 futbolcunun performansı Aykut Kocaman'ı şaşırttı

Volkan Demirel, Mehmet Topal ve Salih Uçan'ın performansını değerlendiren Aykut Kocaman, "“Hiçbirini bıraktığım gibi bulamadım" dedi.

3 futbolcunun performansı Aykut Kocaman'ı şaşırttı

Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın göreve gelirken takım içinde en güvendiği üç oyuncunun kötü performansına çok şaşırdığı ortaya çıktı.

BIRAKTIĞIM GİBİ BULAMADIM

Lige iyi başlayamayan, Avrupa’da ise büyük hayal kırıklığı yaşayan tecrübeli çalıştırıcının, kurmayları ile yaptığı değerlendirmede, kaleci Volkan Demirel, Mehmet Topal ve Salih Uçan için “Hiçbirini bıraktığım gibi bulamadım” ifadesini kullandığı öğrenildi.

Özellikle Volkan Demirel’in üst üste hatalı goller yemesi, Mehmet Topal’ın hem ön liberodaki vasat çizgisi, hem de Vardar deplasmanında stoperdeki başarısız performansı Kocaman’ı sıkıntıya soktu.

Aykut Kocaman’ın dönüşü ile birlikte Salih Uçan’ın yeniden eski günlerine döneceği beklentisi de boşa çıkınca Fenerbahçe’nin hocası en kritik bölgelerde yeni arayışlar içine girmek zorunda kaldı.

EKİCİ YA DA JOSEF

Kameni’nin de güven vermemesi nedeniyle Volkan’ı kazanmak için elinden geleni yapan Kocaman’ın, ön liberoda Mehmet Topal’ı düşünmediği, bu görevi Mehmet Ekici veya Souza’nın üstleneceği öğrenildi.

Salih’de ise gelecek adına hiç ışık göremeyen Kocaman, genç oyuncunun gitmesine onay vermişti.

Hatem Ben Arfa kararını açıkladı

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER