FENERBAHÇE

7 ay men cezası alan yıldız için Süper Lig iddiası

Spor Toto Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'nin, Marsilya formasıyla kendi taraftarına tekme attığı için kulüpten kovulan ve UEFA'dan 7 ay men cezası alan Patrice Evra ile ilgilendiği ifade edildi.

7 ay men cezası alan yıldız için Süper Lig iddiası

UEFA Avrupa Ligi’nde oynanan Marsilya-Guimaraes maçında kendi taraftarına tekme attığı için 2018 Haziran’a kadar men cezası alan ve Marsilya’nın yollarını ayırdığı Patrice Evra için Türkiye’den Fenerbahçe’nin devreye girdiği iddia edildi.

Fransız basınında yer alan haberlere göre; MLS takımlarından LA Galaxy ve Meksika ekibi Tigres UANL’nin yanı sıra Türkiye’den Fenerbahçe’nin de 36 yaşındaki sol bek için sıraya girdiği öne sürüldü.

Moussa Sow'dan o gence rövaşata dersi!

Yıldız futbolcunun menajeri Federico Pastorello, Evra’ya birçok teklif geldiğini belirtirken, “Fiziksel olarak 5-6 yıl öncesinden daha güçlü. Çok sayıda kulüple görüşüyoruz ve bu şekilde bırakmak istemiyor” dedi.

Samir Nasri ve Mathieu Valbuena’nın forma giydiği Türkiye’de kariyerine devam edebileceği iddia edilen Evra’nın, teklif gelmesi halinde Çin veya Katar’ı da tercihler arasında düşünebileceği belirtildi.

Senegal asıllı başarılı savunmacı geçen sezon ara transfer dönemidne Juventus’tan Marsilya’ya transfer olmuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER