MİLLİ TAKIM

A Milli Takım kadrosu açıklandı

A Milli Takım teknik direktörü Mircea Lucescu, İzlanda ve Finlandiya maçlarının kadrosunu açıkladı. Kadroda sürpriz isimler yer aldı.

A Milli Takım kadrosu açıklandı

A Milli Takımımızın 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda 6 Ekim'de İzlanda ile Eskişehir'de 9 Ekim'de ise deplasmanda Finlandiya ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosunu açıkladı.Kadroda sürpriz isimlere yer veren Rumen hoca, G.Saray'ın sakat oyuncusu Tolga Ciğerci'yi de kadroya dahil etmesi şaşırttı.

Volkan Şen ve Sabri sürprizi

Rumen teknik adam Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra transferin son günü Trabzonspor ile anlaşan ve uzun süre forma şansı bulamayan Volkan Şen ile en son 2011 yılında Milli Takıma davet edilen Sabri Sarıoğlu'nu kadroya dahil etti.

Sakat Tolga kadroda

G.Saray'ın başarılı ismi Tolga Ciğerci geçtiğimiz hafta sakatlığı nedeniyle Bursaspor maçının kadrosuna dahil edilmemişti. Eklem kapsülündeki ödem ve ağrı nedeniyle G.Saray Sağlık Kurulu tarafından dinlendirme kararı alınan orta saha oyuncusunun kadroya dahil edilmesi şaşırttı.

En fazla futbolcu Trabzonspor'dan

Ukrayna ve Hırvatistan kadrosunda Trabzonspor'dan 3 isme milli davette bulunan Lucescu, İzlanda ve Finlandiya kadrosuna Volkan Şen'i de davet etti. Milli Takıma 4 futbolcu gönderen Trabzonspor, en fazla oyuncu gönderen takım oldu.

Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir'den ise 3'er isim milli davet aldı.

İşte kadroda yer alan isimler;

Yorumlar
TREND HABERLER