Abdülkerim Durmaz Kimdir?

Beyaz Tv son iki günün en çok konuşulan kanallarından biri haline geldi. Canlı yayında 4 spor yorumcusunun bir arada olduğu Beyaz Tv'de Abdülkerim Durmaz'ın yaptığı tecavüz şakası gündeme damga vurdu. Peki kimdir bu Abdülkerim Durmaz? Abdülkerim Durmaz, 13 Eylül 1960 tarihinde İstanbul, Karagümrük’de doğdu. Futbola çocuk yaşlarda Karagümrük altyapısında başladı. Askerliğini 1980-1982 yılları arasında İzmir‘de bahriyeli olarak yaptı. Askerlik yaptığı 2 yıl boyunca Denizgücü’nün değişmez oyuncusu oldu. A takımda ilk maçı 1978 senesinde Tarsus idmanyurdu...

Abdülkerim Durmaz

Beyaz Tv son iki günün en çok konuşulan kanallarından biri haline geldi. Canlı yayında 4 spor yorumcusunun bir arada olduğu Beyaz Tv'de Abdülkerim Durmaz'ın yaptığı tecavüz şakası gündeme damga vurdu. Peki kimdir bu Abdülkerim Durmaz?

Abdülkerim Durmaz, 13 Eylül 1960 tarihinde İstanbul, Karagümrük’de doğdu. Futbola çocuk yaşlarda Karagümrük altyapısında başladı. Askerliğini 1980-1982 yılları arasında İzmir‘de bahriyeli olarak yaptı. Askerlik yaptığı 2 yıl boyunca Denizgücü’nün değişmez oyuncusu oldu. A takımda ilk maçı 1978 senesinde Tarsus idmanyurdu maçı ile oldu. 1982-1983 sezonunda 2.ligdeki takımının 1.lige çıkmasına yardımcı oldu. 1.lige çıkan Karagümrük takımının en etkili ve 17 golle gol kralı futbolcusu idi.

FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLDU

1984-1985 sezonunda Fenerbahçe‘ye 8 milyon tl.ye transfer oldu. Sonra Ankaragücü, Sakaryaspor, Zeytinburnu, tekrar 1993-1994 sezonunda Karagümrük’e döndü, Güngören’de oynadı ve burada futbolu bıraktı. Sık sık gördüğü kırmızı kartlar nedeniyle birçok maçta da takımda yerini alamadı. 80’lerde Fenerbahçe’nin en haşarı çocuğuydu. Wembley Stadı’na ayak basan ilk Türk futbolcu olabilmek için İngiltere‘yle oynanan bir milli maç öncesi otobüsten atlayıp stada doğru depar atmışlığı vardır.

GECE HAYATIYLA ÖN PLANDAYDI

Abdülkerim Durmaz, futbolundan ziyade gece hayatı ve kavgalarıyla ön plandaydı. Futbolu bıraktıktan, bir ara Karagümrük semtinde bir kıraathane işletmeciliği yaptı. Sonra bir dönem TGRT‘de spor yazarlığı yaptı. 1996 yılında Karagümrük’te teknik direktörlük yapmaya başladı. 1998 yılında içkiyi ve gece hayatını bıraktı, namazında niyazında biri oldu.

Abdülkerim Durmaz, evlidir. Sena adında bir kızı vardır.

Beyaz TV Spor Müdürü görevi de yapan Ertem Şener‘in sunduğu Beyaz TV‘de Beyaz Futbol ve Derin Futbol adlı programlarda “Ahmet Çakar, Sinan Engin, Rasim Ozan Kütahyalı ile beraber yorumculuk yapmaktadır.

TECAVÜZ ŞAKASI OLAY OLDU

Rasim Ozan Kütahyalı'nın Boşnaklarla ilgili skandal sözlerinden önce canlı yayında başka bir olay daha yaşandı. Rasim Ozan Kütahyalı'ya gazoz veren ve onu uyutan Abdülkerim Durmaz büyük tepki gördü.

TREND HABERLER