DİĞER HABERLER

Abdullah Avcı genç sporcularla bir araya geldi

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Amatör Spor Haftası kapsamında genç sporcularla bir araya geldi.

Abdullah Avcı genç sporcularla bir araya geldi
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yer alan amfitiyatroda gerçekleştirilen  söyleşide Avcı, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.
 
Türk futbolunun sorununun teknik direktör olmadığını belirten Abdullah  Avcı, "Genç ve A Milli Takım'da çalıştım. Türk futbolunda, eğitim amaçlı  yatırımların yapılması gerekiyor. Okul ve futbol eğitimini bir arada götürecek  bir projeye ihtiyacımız var. Antrenörlerimizi iyi eğitmek zorundayız. İnsan  kaynağı ve bilgiye yapacağımız yatırımla ligimizin kalitesini uluslararası düzeye  çekeriz." ifadelerini kullandı.
 
Abdullah Avcı, yabancı oyuncu kontenjanıyla ilgili yaptığı açıklamada,  "Konu yerli ya da yabancı futbolcu sayısı değil. Yerli ve yabancı oyuncu  rekabetini sağlayacak yatırımlar yapmamız gerekiyor. Emre Belözoğlu ve Arda Turan  gibi 5'er oyuncumuz olursa yabancıya ihtiyaç kalmaz. Altyapılarımızı geliştirir  ve kendi insanımıza yatırım yaparsak yabancı sorununu ortadan kaldırabiliriz."  değerlendirmesinde bulundu.
 
Video Yardımcı Hakem sistemi hakkında da görüşlerini aktaran Abdullah  Avcı, "Bu sistem, Avrupa ve dünyada uygulanıyor. Bizde de denenmeli. Böylece  yapılan hataların aza indirileceğini düşünüyorum." diye konuştu.
 
Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin'in de katıldığı söyleşinin ardından  hediye takdimi gerçekleştirildi.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER