BAŞAKŞEHİR

Abdullah Avcı maç saatlerini eleştirdi

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı maçtan sonra açıklamalar yaptı

Abdullah Avcı maç saatlerini eleştirdi

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı oynadıkları maç saatlerine eleştiride bulundu.

Maç saatleriyle ilgili geçen yıl lig bittiğinde düşüncelerini anlattığını kaydeden Avcı, "Geçen hafta 13.30'da oynadık, haftanın en değerli maçıydı. Bu hafta 16.00'da ve 30 derecede oynadık. Önümüzdeki hafta 13.00'a dönüyoruz, sonra 8 ve 7... UEFA veya Şampiyonlar Liginde maçların saatleri belli. Özellikle oyuncularımızı buna hazırlarken biyoritim konusunda sıkıntılar oluyor." dedi.

Oyunun ilk 10 dakikasında Alanyaspor'un üstün taraf olduğunu ifade eden Avcı, havaya ve ısıya alışamadıklarından dolayı Alanyaspor'un daha istekli başladığını kaydetti.

Alanyaspor'un bulduğu pozisyonları değerlendirmesi halinde maçın daha farklı olabileceğine işaret eden Avcı, "Plan topa sahip olmaktı ve bu süreyi artırmaktı. Rakip adam odaklı oynadığı için bu alanların zamanla çıkacağını düşünüyorduk. İlk gol de bu şekilde oldu. İkincisi duran top çalıştık. Rakibin merkezde yüksek oyuncuların olmasına rağmen vereceği boşlukları değerlendirmek önemliydi. İkinci yarı itibariyle hem skoru almak hem de milli takım arasına giderken liderliği kaybetmek istemiyorduk." diye konuştu.

Ligde 6 maçta 5 galibiyet bir beraberlik aldıklarını hatırlatan Avcı, güzel bir hikayeleri olduğunu ve bunu zenginleştirmeye çalıştıklarını, arayı da biraz keyfini çıkartarak, dinlenerek ve çalışarak geçireceklerini söyledi. Avcı, Alanyaspor taraftarlarının gösterdiği ilgiye de teşekkür etti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER