BAŞAKŞEHİR

Abdullah Avcı Rıdvan Dilmen'i şoke etti

Abdullah Avcı, Rıdvan Dilmen'in, "Galatasaray, Fenerbahçe ya da Beşiktaş'ı çalıştırmak ister misin?" sorusuna çarpıcı bir yanıt verdi.

Abdullah Avcı Rıdvan Dilmen'i şoke etti

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, yorumcu Rıdvan Dilmen'in, "Galatasaray, Fenerbahçe ya da Beşiktaş'ı çalıştırmak ister misin?" sorusuna çarpıcı bir yanıt verdi.

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, NTV Spor'daki Adil Oyun programına konuk oldu.

Rıdvan Dilmen ile birlikte Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinin sorularını yanıtlayan Abdullah Avcı, çarpıcı açıklamalar yaptı. Avcı, 3 büyüklerden birini çalıştırmak istemediğini söyledi!

Abdullah Avcı öncelikle Medipol Başakşehir'in bu sezonki hedeflerini anlattı.

"BİZ 39'UZ, GALATASARAY 37"

“Ner zaman Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş'tan birini ayrı yakalamak zordur. Bugün biz 39'uz, Galatasaray 37” diyerek yakaladıkları fırsatı anımsatan Abdullah Avcı, hedeflerinin Avrupa Ligi gruplarına doğrudan katılım olduğunu söyledi. Avcı 3. olup gruplara doğrudan katılmanın prestij, kulübe sağlayacağı gelir, sponsorluk anlaşmaları ve oyuncuların uluslararası tecrübe kazanması için önemli olduğunu vurguladı.

Medipol Başakşehir Kayserispor maçının sonucu ve özeti


Avcı, Rıdvan Dilmen'in “Galatasaray'ı, Fenerbahçe'yi, Beşiktaş'ı ben çalıştırsam demiyor musun?” sorusuna ise “Yok, demiyorum” diye yanıt verdi.

"MESLEĞİMİZ ÇOK YIPRANDI"

Sözlerini “Şu an itibariyle Türkiye Ligi'nde bunu söyleyemiyorum, söylemek de istemiyorum. Çok yıprandı antrenörlük mesleğimiz. Özellikle ben veya benim gibi birisi oraya adımını attığı andan itibaren çok büyük yıpranmalar başlıyor. Bunu yönetmen gerekiyor” diye sürdüren Avcı, sokakta eşiyle, çocuğuyla, arkadaşıyla dolaşan bir insan olduğunu, insanların kendisine bakış açısının, algısının değişmesini istemediğini belirtti.

"ŞU AN HERKESTEN ÇOK SAYGI GÖRÜYORUM"

Bugün itibariyle herkesten çok saygı gördüğünü, önemli olanın da bu olduğunu söyleyen başarılı teknik adam, “Biz çünkü bir oyun yapıyoruz, insanlar yıpranıyorlar. Fenerbahçe-Beşiktaş maçı bitti değil mi hocam? Konuşulmuyor. Geçen seneki şampiyonluk da konuşulmuyor. Tarihimiz de konuşulmuyor. Biz başka bir şeyleri geliştirmek zorundayız” dedi.

Bunlardan dolayı çok göz önünde olan ve yıpranan birisi olmak istemediğini vurgulayan Avcı “Olursa da buna hazırlıklıyım” diyerek açık kapı bırakmayı da ihmal etmedi.

Yorumlar
TREND HABERLER