BAŞAKŞEHİR

Abdullah Avcı'dan hakemlere destek!

Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, beIN Sports'ta katıldığı canlı yayında son dönemde çok tartışılan hakem hataları ile ilgili konuştu.

Abdullah Avcı'dan hakemlere destek!

Abdullah Avcı yaptığı açıklamada, "Hakemler bu kadar konuşulurken hata yapmamaları imkansız. Geçen sene Podolski elle attı, ben konuşmadım." dedi.

"PODOLSKİ ELLE ATTI, BEN KONUŞMADIM"

Avcı, hakemlerin hata yapmama şansının olmadığını kaydederken, "Kaybettiğin anda birisini suçlaman lazım. Hakemlerin bu kadar konuşulduğu yerde hakemlerin hata yapmama şansı yok. Ben hakemler hakkında konuşmuyorum. Galatasaray maçından sonra mikrofonu sokup, ne diyorsun diyorlar mesela. Podolski geçen sene elle attı, ben konuşmadım. Basın geldi, sordu ne diyorsunuz diye. Ben de sen ne diyorsun dedim. Penaltı dedi, o zaman yaz dedim. Biz bunu bu kadar konuşacaksak, bunun altından nasıl kalkacağız" ifadelerini kullandı.

 "İNGİLTERE'DE OLANLAR HİÇ KONUŞULMADI"

Hakemlerin baskı altında olduğunu vurgulayan Abdullah Avcı, "Türk futbolunun sorumlusu hakemler midir? Beşiktaş - Fenerbahçe maçında mesela, bu kadar temasların olduğu ve her pozisyonda itiraz edilen yerde, o adamın yerine kendimizi koyup empati yapalım. Benim de canım yanıyor, yanmıyor değil. Sürekli konuşalım mı? Oyuncu da, hoca hakemden konuşuyor, kötü performanstan yırtayım diyor. Cumartesi günü İngiltere'de nasıl hatalar oldu, hiç konuşuldu mu?" diye konuştu.

Olaylı derbide beklenen oldu! 4 kişi PFDK'ya sevk edildi

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER