BAŞAKŞEHİR

Abdullah Avcı'dan rakiplerine gönderme

Medipol Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı, penaltılarla kazandıkları Fenerbahçe maçının ardından mücadeleyi değerlendirdi.

Abdullah Avcı'dan rakiplerine gönderme

Fenerbahçe'yi kupanın dışına iten senenin flaş ekibi Medipol Başakşehir'de teknik direktör Abdullah Avcı, "Şu an iki kulvarda giden tek takımız." diyerek rakiplerine mesaj verdi.

"FENERBAHÇE KALEMİZE GELEMEDİ"

Çok uzun bir geceydi. Oyunun bütünü tamamen elimizin altındaydı. Çok kısa süre Fenerbahçe oyuna girdi. Oyunun sonuna kadar hak ettiğimizi düşünüyorum. Futbolun içinde bu tür şeyler var. 2-1'i yakaladıktan sonra 3'lüye dönmek, oyuncular buna çok olumlu cevap verdiler. Uzatmada 30 dakika Fenerbahçe kalemize gelemedi. Herkese zevkli bir futbol seyrettirdik diye düşünüyorum. Bizim için oyunun gücü elimizde, tamamen üstün oynadık, sonunda penaltılarla kazanmak da mutluluk verici.

"İKİ KULVARDA GİDEN TEK TAKIMIZ"

Biz her şeyi normalleştirdik herhalde ama bunun farkını ilerleyen yıllarda farkına varacağız. Şu an iki kulvarda giden tek takımız. Oyuncularımı tebrik ediyorum, Fenerbahçe'yi de kutluyorum.

"OYUNU ELİMİZE ALMAK TATMİN ETTİ"

Analizim bile bana sahada çok rahat gözüküyorsun dedi. Bununla ilgili tecrübem var. 2010'da Kayseri'de Beşiktaş'la kupa finali oynayıp kaybetmiştik. Bugün kaybedebilirdik de ama oyun gücü elimizdeydi. Fenerbahçe Stadı'nda 120 dakika boyunca oyun üstünlüğünü elimize almak ve rakip sahada oynamak beni tatmin etti ama sonuçta kazanmak da çok mutluluk verici.

Süper Lig'de haftanın programı

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER