BAŞAKŞEHİR

Abdullah Avcı'dan yenilgi yorumu

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Avcı, 1-0 kaybedilen Fenerbahçe maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı'dan yenilgi yorumu

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldukları mücadelede eksik kalmalarına ve gol yemelerine rağmen son ana kadar rakibi zorladıklarını söyledi.

Avcı, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, ilk yarıda çok basit top kayıpları yaptıklarını belirterek, "68. dakikada kırmızı kart görmemize ve golü yememize rağmen oyunu sonuna kadar zorladık. Kazanmak için geldik, bütün planlarımızı uygulamaya çalıştık" dedi.

Vitor Pereira'dan şaşırtan yorum

Maçta 84. dakikada yedikleri golle mağlup olduklarını hatırlatan tecrübeli çalıştırıcı, "Bugün bir şey kaybettik mi, hayır. Çok şey kazanabilirdik. Son 2 maçı kazanıp, ilk yarıyı geçen sezonun daha yukarısında bitirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Medipol Başakşehir olarak fazla kart gören bir takım olmadıklarını kaydeden Avcı, "Sanıyorum toplamda 6 kart gördük. Tekrar seyredeceğim, analizini yaptıktan sonra yorumlayabilirim" diye konuştu.

Fenerbahçe Başakşehir maçı fotoğrafları

Fenerbahçeli taraftarların, eski futbolcuları Emre Belözoğlu'na sevgi gösterisinde bulunmasının bu oyuncunun performansını etkileyip etkilemediği sorusunu Abdullah Avcı, "Oyunun ilk yarısında topa fazla sahip olamadık. İkinci yarıda geçiş bölümlerinde onun ayağından doğru toplar çıktı. Sakatlığı yeni geçti. Zamanın ilerlemesiyle fizik kapasitesi düştü" şeklinde yanıtladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER