BAŞAKŞEHİR

Abdullah Avcı'yı kızdıran Emre sorusu

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Gençlerbirliği maçı sonrası kendisine yöneltilen Emre Belözoğlu sorusuna sinirlendi..

Abdullah Avcı'yı kızdıran Emre sorusu

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Gençlerbirliği karşısında buldukları pozisyonlarda son pasları iyi yapamadıklarını kaydetti.

Karşılaşmanın 65. dakikasından sonra pozisyonlara girmeyi planladıklarını anlatan Avcı, "Böyle de oldu. Bu dakikadan sonra girdiğimiz pozisyonlarda son pasları iyi yapamadık. Dışarıdan sıkıntılı bir maç gözüktü." değerlendirmesinde bulundu.

İlk yarıda 2 futbolcusunun sakatlanarak oyundan çıktığını hatırlatan Avcı, "Bu durum kalitemizi aşağı çekti. Ancak bir puan aldık ve Avrupa yarışına devam ediyoruz." şeklinde görüş bildirdi.

Gençlerbirliği Başakşehir maçının sonucu ve özeti

EMRE SORUSU KIZDIRDI

Lacivert-turunculu ekibin tecrübeli futbolcusu Emre Belözoğlu'nun, gelecek hafta oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi sakatlanması ve oyundan çıkmasıyla ilgili bir soru üzerine Avcı, "Spor kültürünü değiştirmemiz için bunları konuşmamamız lazım. Böyle olursa oyunu geliştiremeyiz. Sezon başından bu yana Emre'ye baksınlar kaç kez sakatlandı." ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER