GALATASARAY

Abdürrahim Albayrak'ın büyük mutluluğu

Galatasaraylı eski yönetici Abdürrahim Albayrak, statta izlediği Sivasspor maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Abdürrahim Albayrak'ın büyük mutluluğu

Galatasaray'ın, Spor Toto Süper Lig 3. haftasında Sivasspor'u 3-0 mağlup etti. Karşılaşmayı Türk Telekom stadında izleyen eski Galatasaraylı yönetici Abdürrahim Albayrak maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Galatasaray 3-0 Sivasspor maç sonu Abdürrahim Albayrak'ın açıklamaları:

Galatasaray'ın eski yöneticilerin Abdurrahim Albayrak, çok iyi bir takım olduklarını belirterek, “Taraflı tarafsız herkes Galatasaray'ı seyrederken keyif alıyor. Futbol takımı böyle oynadığı zaman tribünler de böyle dolar” dedi.

Karşılaşma sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, “Muhteşem bir Galatasaray. Pres yapan yorulmayan, bıkmayan. Rakibe 3 kişi basan. İnşallah böyle devam ederiz. Allah futbolcu kardeşlerimizi nazardan gözden korusun. Taraflı tarafsız herkes Galatasaray'ı seyrederken keyif alıyor. İşte futbol bu. Futbol takımı böyle oynadığı zaman tribünler de böyle dolar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sizleri de özlemiştim sizlere de teşekkür ediyorum. Bence hepsi çok iyi Tolga da muhteşem” şeklinde konuştu.

Galatasaray’dan 8 yıl sonra bir ilk

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER