BEŞİKTAŞ

Aboubakar patlamaya hazır

Siyah-Beyazlı formayla çıktığı son 10 lig maçında takımına 7 gollük katkı sağlayan Vincent Aboubakar, yarın akşam Timsah Arena’da oynanacak maçta Kara Kartal’ın en önemli hücum silahı olacak.

Aboubakar patlamaya hazır

Geçen hafta oynanan Fenerbahçe derbisinde Volkan Demirel’i avlayan 25 yaşındaki futbolcu, gollerine devam edip bu kez Bursaspor mücadelesinde takımına 3 puanı getirmenin hesaplarını yapıyor.

Takım çalışmalarında ortaya koyduğu etkili görüntüyle teknik direktör Şenol Güneş’i memnun eden Kamerunlu oyuncu, özellikle çift kale maçlarda birbiri ardına attıığı gollerle takım arkadaşlarına zor anlar yaşatıyor.

Kupayı kazandı, kendini buldu!

Sezon başında Portekiz devi Porto’dan kiralık olarak takıma kazandırılan Vincent Aboubakar, yüksek form grafiğini Spor Toto Süper Lig’in son haftalarında da devam edip yönetimin 10 milyon Euro’luk (38 milyon TL) satın alma opsiyonunu devreye sokmasını bekleyecek. Beşiktaş kariyerine etkisiz bir başlangıç yapsa da özellikle ülkesi Kamerun’la Afrika Uluslar Kupası’nı kazanması sonrasında adeta kendisini bulan Aboubakar, 23 maçtaki 9 gollük performansını son haftalarda daha da yükseğe çekip sezon boyunca gördüğü gereksiz kartları da unutturmak istiyor.

Beşiktaş'ta imzalar sezon sonu

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER