BEŞİKTAŞ

Aboubakar'ın derdi İngiltere çıktı

Aboubakar'ın 3 gün arayla gördüğü kırmızı kartların sebebi araştırılırken, Kamerunlu oyuncunun önümüzdeki sezon İngiliz ekibinin formasını giymek istediği öğrenildi.

Aboubakar'ın derdi İngiltere çıktı

Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'nde ve Süper Lig'de oynadığı maçlarda kırmızı kart görerek tepki çeken Aboubakar'ın, West Ham United ile irtibatta olduğu ve önümüzdeki sezon İngiliz ekibinin formasını giymek istediği öğrenildi.

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'ın gördüğü kırmızı kartlar teknik heyetin yanı sıra Beşiktaş yönetimini de çok kızdırdı.

Olimpiakos'a karşı 39. dakikada kırmızı kart gören Kamerunlu oyuncu ciddi eleştirilere maruz kalmıştı.

Yeni Şafak'ın haberine göre; 25 yaşındaki futbolcunun aynı disiplinsizliği Antalyaspor'a karşı da göstermesi bardağı taşıran son damla oldu.

Aboubakar

West Ham'a gitmek istiyor

Aboubakar'ın 3 gün arayla gördüğü kırmızı kartların sebebi araştırılırken, Kamerunlu oyuncunun İngiltere'nin West Ham United takımıyla anlaştığı ve önümüzdeki sezon İngiliz ekibinin formasını giymek istediği öğrenildi. Bonservisi Porto'da bulunan Aboubakar'ın, bu transfer görüşmeleri sürecinde, motivasyonunun etkilendiği, sezon sonu ayrılacak olması sebebiyle de disiplinsiz hareketler sergilediği iddia edildi.

Görüşme odasında gitmedi

Antalyaspor maçından sonra İstanbul'a dönen siyah-beyazlılarda, yolculuk boyunca Aboubakar'a karşı mesafeli davranan teknik heyet ve futbolcular, Kamerunlu futbolcuya karşı tepkili. Havaalanından takım otobüsüyle Nevzat Demir Tesisleri'ne gelen Beşiktaş'ta, teknik direktör Şenol Güneş, Aboubakar'la görüşmek istemedi ve yardımcısı Tamer Tuna'ya, Kamerunlu futbolcuyla görüşmesini ve derdini öğrenmesini istedi.

Tamer Tuna'nın konuşmak için tesisteki odasına çağırdığı Aboubakar, görüşmeye gitmeyerek, çantasını alıp tesislerden ayrıldı. Bu durum da teknik heyetin kendisine karşı olan tepkisini ikiye katladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER