DÜNYADAN FUTBOL

Abramovich çıldırdı kesenin ağzını açtı!

Chelsea, ara transfer döneminde defans hattını güçlendirmek için şimdiden çalışmalara başladı.

Abramovich çıldırdı kesenin ağzını açtı!

Abramovich, Conte'nin Juventus'tan eski öğrencisini transfer etmek için kesenin ağzını açtı. Rus iş adamı Juventus'lu Bonucci için 60 milyon sterlin (231 milyon) bütçe ayırdı.

Premier League'in geride kalan 7 haftasında kalesinde tam 9 gol gören Chelsea, ara transfer döneminde defans hattını güçlendirmek için şimdiden çalışmalara başladı.

İstediği savunma kurgusunu bir türlü oturtamayan menajer Antonio Conte'nin, Juventus'tan eski öğrencisi Leonardo Bonucci'yi kadrosuna katmak istediği uzun zamandır konuşuluyor.

Süper Lig'de sürpriz ayrılık

The Telegraph'ta yer alan habere göre, Chelsea Başkanı Roman Abramovich, 29 yaşındaki İtalyan savunmacı için ocak ayında 60 milyon sterlin tutarında bir teklifle Juventus'un kapısını çalmaya hazırlanıyor. Sezon başında Bonucci ile bir başka İngiliz kulübü Manchester City de ilgilenmiş, ancak Juventus oyuncusunun transferine izin vermemişti.

Sezon öncesi Napoli'de forma giyen Kalidou Koulibaly ile ciddi şekilde ilgilenen ancak Senegalli stoper için yaptığı 58 milyon sterlinlik teklifi geri çevrilen Chelsea, transfer döneminin son gününde eski futbolcusu David Luiz'i 30 milyon sterlin karşılığında Paris Saint-Germain'den transfer etti. 2 sezon önce Chelsea'den Paris ekibine 50 milyon euroya transfer olan Brezilyalı stoper, defans oyuncuları özelinde transfer rekorunu elinde bulunduruyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER