SPOR MEDYASI

Acun yeni kanalı TV 8.5'da ilk bombayı patlattı!

Acun Ilıcalı’nın yeni kanal projesi olan TV8,5’un içerik detayları belli olmaya başladı. Acun, ilk program içeriğini resmen duyurdu.

Acun yeni kanalı TV 8.5'da ilk bombayı patlattı!

Acun Ilıcalı'nın spor yayını yapacak olan yeni televizyon kanalından yapılan açıklamaya göre, Bay Tahmin yeni sezon yayınları TV8,5’ta olacak.

Bay Tahmin yeni yayın sezonunda TV8,5 ekranlarına gelecek. Sevilen spor programı Bay Tahmin, yeni sezonunda Cuma ve Cumartesi 23.30’da TV8,5 ekranlarında olacak.

DÜNYA KUPASI VE NBA HEYECANI TV8.5'DA

Türkiye’nin yeni spor kanalı TV8,5 Bay Tahmin’in yanı sıra sporseverlerin yakından takip ettiği Dünya Kupası Elemeleri Grup maçlarını ve NBA müsabakalarını da yeni sezonda ekranlara getirecek…

Acun Ilıcalı

FİKRET ENGİN VE MURAT ÖZARI GELİYOR...

İşte resmi açıklama;

'Bay Tahmin yeni sezonuna başlıyor. Yeni sezonda TV8,5 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkacak olan Bay Tahmin, yine izleyenlerine keyifli dakikalar yaşatacak. Türkiye’nin yeni spor kanalı TV8,5 yeni sezonda Bay Tahmin’i de sporseverlerin evine getirecek. Fikret Engin ve Murat Özarı’nın birlikte sundukları Bay Tahmin, Cuma ve Cumartesi akşamları 23.30’da izleyenleri ile buluşacak.'

tv8
Yorumlar