DİĞER HABERLER

Adana güreşte 7 isimden umutlu

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram açıklamalarda bulundu.

Adana güreşte 7 isimden umutlu
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram , günümüzde iyi imkanlar sağlanan güreşçilerden önemli başarılar beklediklerini söyledi.

Hadi, 8-18 Ağustos tarihleri arasında Ankara'da Kızılcahamam Kampı'nda gerçekleştirilecek milli takım hazırlık kampına davet edilen İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi öğrencilerinden 7 sporcuyu makamında kabul ederek, sporcularla sohbet etti.

Sporcuların güreşin yanı sıra eğitimlerine de önem vermelerini isteyen Hadi, konuşmasında şunlara yer verdi:

"Eski dönemlerden bu yana Adana, Mersin, Osmaniye ve Hatay, başka anlamda Çukurova denilince akla gelen en başarılı spor güreşti. Bölgemizden birçok Avrupa, Dünya ve Olimpiyat şampiyonu güreşçiler çıkmıştır. Bunlardan en başarılı olan geçtiğimiz aylarda vefat eden İsmet Atlı'dır. Genç sporcuların, kendilerine İsmet Atlı'yı örnek almaları gerekir. Ben de atletizm yaparken kendime milli atlet İsmail Akçay'ı model aldım. İl Spor Müdürlüğü olarak İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi'ne büyük önem veriyoruz. Tesisleri antrenman salonu, yatak ve yemekhane, televizyon salonu ve diğer hizmetlerimizle daha çağdaş hale getirdik. Günümüzde iyi imkanlar sağlanan güreşçilerden Avrupa, dünya ve olimpiyat madalyaları bekliyoruz."

KİMLER MİLLİ TAKIM HAZIRLIK KAMPINA ÇAĞRILDI?

Ziyaret sırasında İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi Sorumlusu Abdullah Öcalan, antrenörler Mustafa Çetin, Bayram Demirel, Umut Kemal Uğur ve Ergin Çetin ile Kızılcahamam Milli Takım hazırlık kampına çağrılan serbest stil sporculardan Buluthan Öksüz, Ömer Ölmez, Şerefcan Garani, Yasin Gülücü, Kurban Güven, Ferhat Özbek ve Manisa'da gerçekleştirilecek Grekoromen Stil Milli Takım kampına davet edilen Ali Han Öksüz hazır bulundu. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER