1.LİG

Adanaspor-Adana Demirspor maçında Graeme Souness ruhu!

Adana Demirspor'u 1-0 yenerek liderliğini sürdüren Adanaspor'da futbolcular, 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nın ortasına bayrak dikti

Adanaspor-Adana Demirspor maçında Graeme Souness ruhu!

PTT 1. Lig'de Adana Demirspor'u 1-0 yenerek liderliğini sürdüren Adanaspor'da futbolcular, 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nın ortasına ‘Şampiyon Adanaspor' yazılı Adanaspor bayrağı dikti.

Adanaspor, ‘Adana Derbisi'ni Tevfik Altındağ'ın kafa golüyle 1-0 kazandı. Tribünleri tamamen dolduran turuncu-beyazlı taraftar ise maçın ardından şampiyonluk şarkıları söyledi.

Adanaspor-Adana Demirspor

Stat hoparlörlerinden çalınan ‘çifte telli' ile futbolcular sahada oynadı. Bu sırada futbolcular, sahanın ortasına üzerinde ‘Şampiyon Adanaspor' yazan ve Türk bayrağı bulunan Adanaspor bayrağı dikti. Bayrakla birlikte fotoğraf çektiren futbolcular, tezahüratlar eşliğinde soyunma odasına gitti.

Adanaspor zirvede yoluna devam ediyor

Adanaspor bu galibiyet ile puanını 50'ye çıkardı. Turuncu-beyazlıları 47 puanla Kardemir Karabükspor ve 43 puanla Adana Demirspor takip ediyor.

Adanaspor-Adana Demirspor

Adanasporlu futbolcuların sahaya bayrak dikmeleri, 1996 yılında Türkiye Kupası finalinden sonra Fenerbahçe Stadı'nın ortasına bayrak diken dönemin Galatasaray Teknik Direktörü Greame Souness'ı hatırlattı..

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER