1.LİG

Adanaspor Hatayspor’u 2-1 mağlup etti

Adanaspor Bolu kampındaki son hazırlık maçında galibiyet aldı

Adanaspor  Hatayspor’u 2-1 mağlup etti

Adanaspor,Bolu kampındaki son hazırlık maçında TFF 2.Lig takımlarından Hatayspor’u 2-1 mağlup etti.

Adanaspor karşılaşmaya Atilla, Uğur, Abdullah Karmil, Ozan, Selçuk, 
Tevfik, Sabit Hakan, Fatih Şen, Mehmet Boztepe, Fevzi, Murat Yılmaz 11 ile başladı.

İlk yarı orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, Hatayspor önemli pozisyonlar yakaladı. Kaleci Atilla bu pozisyonları başarıyla savuştururken 42.dakikada ani gelişen Adanaspor atağında Mehmet  Boztepe’nin vuruşu ile skor 1-0 oldu.

İkinci yarıya Teknik Direktör Levent Eriş Atilla’nın yerine Hayrullah’ı Ozan’ın yerine Merthan’ı Fevzi’ninyerine Tiago’yu Mehmet Boztepe’nin yerine Ergin’i, Sabit’in yerine Olcay’ı, Fatih Şen’in yerine de Luiz’i alarak başladı.

İkinci 45.dakiada daha etikili gözüken taraf Adanaspor’du. Maçın 60. dakikasında Abdullah Karmil’in yerine Yiğitcan, Uğur’un yerine Fahri, Murat Yılmaz’ın yerine de Cem oyuna dahil oldu.

Bordo-Beyazlı takım 72.dakika Ömer Bozan’ın düşürülmesi ile kazanılan penaltıyı Murat Uluç ile gole çevirerek skorı 1-1’e getirdi.

78.dakikada Selçuk’un pası ile topla buluşan Tiago rakiplerinden sıyrılarak sert bir vuruşla takımını galibiyete taşıdı ve maç 2-1 sona erdi.

Karşılaşmanın ardından kampı değerlendiren Teknik Direktör Levent Eriş, oyuncularının performansından memnun olduğunu söyledi.Önemli takımlarla hazırlık maçı oynadıklarını belirten deneyimli teknik adam’’ Yeni oyuncularımızın çok çabuk uyum sağlaması ve takım arkadaşları ile kurdukları diyaloglar beni çok memnun etti.Oynanan maçlarda tüm oyuncularımıza şans verdim. Küçük eksikler dışında kadromuzda yavaş yavaş şekillenmeye başladı.Aşırı yorgunluktan  dolayı futbolcularıma 3 gün izin vereceğim.Daha sonra Adana’da toplanarak çalışmalara yeniden başlayacağız.Lig öncesi son ciddi sınavı Mersin İdmanyurdu karşısında vereceğiz" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER