BAŞAKŞEHİR

Adebayor isyan etti! Hep para için arıyorlar!

Başakşehir'in yıldız futbolcusu Emmanuel Adebayor, Fransız basınına bir röportaj verdi. Aile hayatına dair açıklamalarda bulunan 33 yaşındaki forvet, aile hayatında sıkıntılar yaşadığını gizlemedi, ülkesindeki son gelişmeleri de yorumladı.

Adebayor isyan etti! Hep para için arıyorlar!

Başakşehir'in yıldız futbolcusu Emmanuel Adebayor, Fransız basınına bir röportaj verdi.

Adebayor, "Kardeşlerime ailemiz tarafından manipüle edildiğimizi hep anlatmışımdır. Ailem bana ulaşmasın diye sık sık telefon numaramı değiştiriyorum. Halini hatrını sormak, bilgi almak için aramıyorlar, para istemek için arıyorlar. Bir keresinde Tottenham'dayken sağlık kontrolünden geçerken aramışlardı. İnsan ilk olarak sağlık durumunu sorar öyle değil mi!" dedi.

Aziz Yıldırım'a hoca dayanmıyor! Sadece 4 isim...


Vatandaşları tepki gösterdi 
Adebayor ülkesi Togo'daki siyasi durumla ilgili de açıklamalar yaptı. Afrika ülkesindeki kriz ortamında devlet başkanından yana tutum alan ve hükümet karşıtı protestoları eleştiren yıldız futbolcuya bir çok Togolu, sosyal medya üzerinden bu işlere karışmamasını isteyerek tepki gösterdi. 
 
Kaddafi örneği ile anlattı 
"Eğer başkan giderse insanlar işsiz kalır. Kaddafi sonrası Libya önümüzde bir örnek olarak duruyor. Ülkenin şimdi ne hale geldiğini gördük" diyerek muhalefetin istifasını istediği başkan Faure Gnassingbe'ye sahip çıkan futbolcuya karşı bazı Togolular şiddetli eleştiri getirdi. Sosyal medyada Adebayor'u etiketleyerek 'Diktatörlüğü çok seviyorsan Kuzey Kore'ye git' şeklindeki tweetler dikkat çekti.   

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER