RİZESPOR

Adebayor ve Flamini Süper Lig'e geliyor

Lig TV'de yayınlanan Maraton programının yorumcularından Tümer Metin, sürpriz bir transfer iddiasında bulundu.

Adebayor ve Flamini Süper Lig'e geliyor

Eski futbolcu Tümer Metin, dün gece yayınlanan programda "Adebayor ve Flamini yarın Çaykur Rizespor'a imza atacak." dedi.

Tümer Metin, bonservisi elinde olan yıldız oyuncular Adebayor ve Mathieu Flamini'nin Çaykur Rizespor'a transfer olacağını dile getirdi.

İMZA ATACAKLAR

Tümer Metin yaptığı açıklamada ''Flamini ve Adebayor yarın İstanbul'da olacağı ve Rizespor'a imza atacağı gelen bilgiler arasında'' ifadelerini kullandı.

Çaykur Rizespor Atiker Konyaspor maçının fotoğrafları


Şansal Büyüka da bu iddiayı doğruladı ve ''Olay doğru, bugün Türkiye'de olacaklar'' dedi. 

HİKMET KARAMAN DOĞRULADI

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her iki futbolcunun da transferi için bazı yönetim kurulu üyelerinin İngiltere'ye gittiğini söyledi.

"ÖN ANLAŞMA SAĞLANDI"

Futbolcularla burada yapılan görüşmelerin olumlu geçtiğini anlatan Karaman, "Her iki futbolcu ile görüşmeler yapıldı. Ön anlaşma sağlanan futbolcular, önümüzdeki günlerde Rize'ye gelerek tesisleri gezecek ve son bir görüşme yapılacak. Bu transferlerin bitmesi için herkes fedakarca çalışıyor. Bu nedenle ben yönetim kuruluna ve başkanımıza ayrıca teşekkür ediyorum." diye konuştu.

ADI YILLARCA BÜYÜKLERLE ANILMIŞTI

Öte yandan, Togolu yıldız futbolcu Adebayor'un ismi önceki transfer dönemlerinde Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ile de anılmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER