YAZARLAR

Adını sen koy!!!

Adını sen koy!!!

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Buna haksızlık da diyebilirsiniz, yargısız infazda diyebilirsiniz, adaletsizlik, düzensizlik de diyebilirsiniz. Bu karar tam anlamıyla fiyaskodan ibarettir. Fenerbahçe üzerine oynanan oyunlara alet olan Uefa ve TFF neye istinaden böyle bir karar alabildi. Şampiyonlar ligi hakkını elinden almakla Uefa ve TFF bu işte ne kadar acemi olduğunu gösterdi. Ne TFF ne yapacağını biliyor, ne de Uefa olup bitenden haberdar. Rasgele, gelişigüzel hareket ediyorlar. Fenerbahçe aracılığı ile diğerlerine gözdağı veriyorlar.

Şimdi ne oldu kına yakanlar olmuştur elbette. Fenerbahçe şampiyonlar ligine gidemiyor diye sokağa dökülenler de oldu. Ellerine ne geçti? Fenerbahçe şampiyonlar ligine gönderilmedi ama şike ile ilgili adı geçen diğer bir kulüp Trabzonspor, Fenerbahçe’nin yerine gönderildi. Şampiyonlar ligi kolay iş değildir. Her kulüp hakkından gelemez. Trabzonspor elemelerden elenmedi mi? Neden elenen bir takımı, Fenerbahçe’nin yerine gönderiyorsun? Fenerbahçe’nin suçu varsa düşür. Bu işi uzatmanın alemi yok.

Federasyon açıklama yaptı suç teşkil edilmediğinden Süper lig devam edecektir, iddianame beklenecektir denildi. Şampiyonlar ligi ve Avrupa kupalarına katılan takımlar aynen katılacak dediler.

Trabzon ve Beşiktaş Avrupa’da devam edebildi?

Neden Fenerbahçe işin içine girdiğinde hemen kararlar değişti?

Hani Avrupa’ya gidecek takımlar değişmeyecekti?

Hani suç teşkil edilmemişti?

Ne oldu şimdi başka deliller mi buldunuz?

Birileri size farklı emirler mi verdi?

İşin rendi nasıl değişti?

Bu iş artık Fenerbahçe’li, Beşiktaş’lı, Galatasaray’lı gözüyle bakmaktan çıktı. Sporsever olarak bu iş hakikaten can sıkıcı bir hal aldı.

Federasyon dik duramadı. Aldığı kararı uygulayamadı. Fenerbahçe camiası ve taraftarlarının bu saatten sonra sessiz kalmasını beklemeyin. Bu yapılan haksızlık karşısında dik durma zamanıdır. Ben gelebilecek eleştirilere de aldırış etmiyorum. Yazıyı okumadan bile eleştirenler var. Herkes elini vicdanına koysun ve suçumuz varsa düşürün diyen Fenerbahçe camiasının ne yapabileceğini düşünsün…

Yorumlar
TREND HABERLER