GALATASARAY

Adnan Polat'tan Galatasaray için flaş açıklama

Galatasaray Kulübü eski Başkanı Adnan Polat, sarı-kırmızılı kulübün geçmişini anlattı ve bugünkü durumuna değindi. Polat, “Galatasaray’da hırsızlıklar masaya konmadan Galatasaray’ın iyileşeceğine ben inanmıyorum” dedi.

Adnan Polat'tan Galatasaray için flaş açıklama

Galatasaray Kulübü eski Başkanı Adnan Polat, Galatasaraylılar Platformu toplantısında konuştu.

Sarı-kırmızılı kulübün mali durumu hakkında konuşan Polat, “Bu gidişle 2021 yılında ancak şunu göreceğiz, Galatasaray'ın elinde gayrimenkul olarak bir şey kalmayacak. Gelirleri sadece stat, yayın ve sponsorluklardan ibaret olacak. Bu da yıllık 80-120 milyon dolar arasında olabilecek. Benim yeteneksizlikten, beceriksizlikten, usulsüzlükten işine son verdiğim adamlara şimdi 20-50 bin lira maaşlar ödeniyor. Galatasaray'da iç barış olmadan, herkese eşit mesafede duran bir tüzük yapılmadan ve Galatasaray'da hırsızlıklar masaya konmadan Galatasaray'ın iyileşeceğine ben inanmıyorum” açıklamasında bulundu.

‘Dursun Özbek geldi, konuştuk’ : Mevcut başkan Dursun Özbek ile konuştuğunu aktaran Adnan Polat, dedi.

‘Dursun Özbek bağımsız ve özgür değil’ : Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek hakkında ise eski başkan, “Dursun Başkan Galatasaray iç barışı için bir mahkeme kararını okuyamıyorsa, Galatasaray'daki 300 milyon yolsuzluğu çıkıp açıklayamıyorsa, Galatasaray'a gönül verenlere aynı mesafede bir tüzük yapması da mümkün değil. Çünkü hür ve özgür iradesi ile karar verme imkanı kısıtlıdır. Bu yüzden Galatasaray'ın geleceği için çok pozitif düşünemiyorum, sadece üzülüyorum” diye konuştu.

Arda Turan'ın bonservis bedeli belli oldu

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER