FENERBAHÇE

Advocaat soyunma odasında terör estirdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Gaziantepspor maçı sonrasında soyunma odasına indi ve terör estirdi

Advocaat soyunma odasında terör estirdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Gaziantepspor maçı sonrasında soyunma odasına indi, "Benimle sorunu olan varsa söylesin. Biriniz bile istemiyorsa istifa ederim." dedi.

Fenerbahçe'nin kötü gidişi, Gaziantep'te de devam etti. Sarı-lacivertliler, lig sonuncusu rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından Dick Advocaat, gergin geçen bir basın toplantısı düzenlemiş, bir basın mensubunun, "Oyuncular sizi istemiyor mu?" sorusuna tepki göstererek, "Gidin otobüse sorun. Biri bile istemiyorsa görevi bırakırım" demişti.

Aziz Yıldırım'dan Samandıra'ya çıkarma

Fanatik'in haberine göre; Tecrübeli çalıştırıcının toplantının ardından soyunma odasına girerek öğrencilerine benzer bir çıkış yaptığı ortaya çıktı. Advocaat'ın futbolculara, "Eğer benimle bir sorunu olan varsa söylesin. Eğer benim gitmemi isteyen varsa şimdi konuşsun. Aranızdan biriniz bile beni istemiyorsa, istifa ederim" dediği belirlendi.

FUTBOLCULAR ŞAŞKINDI

Tecrübeli çalıştırıcının bu sözleri, soyunma odasında adeta şok etkisi yarattı. Hollandalı teknik adamın sözlerine fazlasıyla şaşıran Sarı-Lacivertliler'in sessiz kalmayı tercih ettikleri öğrenildi. Yaşanan bu olay bir anlamda, teknik heyet ile oyuncular arasında yaşanan gerilimin iyice arttığının göstergesi oldu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER