FENERBAHÇE

Advocaat'ın zor tercihi! Lens'in yerine...

Fenerbahçe Teknik direktörü, Mehmet Topal'ın boşluğunu Neustadter ile doldururken, Lens'in yokluğu kafasını karıştırdı.

Advocaat'ın zor tercihi! Lens'in yerine...

Lens’in boşalttığı sağ kanat için Alper, Sow ve Emenike’yi deneyen Hollandalı teknik adam, çok yönlü futbolu nedeniyle Sow’u tercih etmeyi planlıyor. Ancak Alper’e de Manchester maçında olduğu gibi forvet arkasında önemli bir görev vermesi bekleniyor.
 
Fenerbahçe’de Galatasaray derbisinin kadrosu büyük ölçüde şekillendi. Cezalı Mehmet Topal ve sakat Lens’in boşluğunu doldurmak için yoğun bir mesai yapan teknik heyet, bu iki bölge için tüm altenatifleri denedi. Buna göre, Topal’ın yerine benzer  özelliklere sahip Neustader forma giyecek. Lens’in boşalttığı sağ kanat için alternatifleri bulunan teknik direktör Dick Advocaat, bu bölge için de Alper, Sow ve Emenike’yi denedi. Burada da en güçlü aday, hem kanatlarda görev yapabilmesi hem de oyunu iki yönlü oynayabilmesi açısından Sow...

Aziz Yıldırım'dan derbi mesajı


Sarı-lacivertli teknik heyet, ilk etapta orta sahayı Neustadter-Souza-Alper üçlüsü ile oluşturmayı planlıyor. Neustadter ve Souza’nın fiziksel özelliklerinden faydalanarak orta sahadaki direnci de arttırmayı planlayan Advocaat, bu iki ismin önünde ise Alper’e görev vermeyi planlıyor.
 
2-1 kazanılan Manchester United maçındaki orta sahaya benzer bir yapıyla sahaya çıkacak olan sarı-lacivertliler, bu şekilde Galatasaray karşısında da galibiyet planları yapıyor.

Dursun Özbek'ten derbi öncesi sürpriz karar!


Milliyet'in haberine göre; Sakatlıktan yeni çıkan ve son üç gündür takımla yapılan tüm çalışmalarda yer alan Ozan Tufan’ın ise yedek soyunması bekleniyor. Futbolcunun, fiziksel açıdan tempolu ve sert geçecek bu maçı kaldırması zor gözüküyor. Bu nedenle kadroda olması beklenen Ozan’ın, oyunun gidişatına göre forma giymesi söz konusu... Sarı-lacivertli, hafta içinde Advocaat ile bir görüşme yapmış ve forma istemişti. Hollandalı çalıştırıcının, gelecek maçları düşünerek futbolcuyu riske etmeyi düşünmediği öğrenildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER