FENERBAHÇE

Advocaat'tan Van Persie'ye uyarı!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, G.Saray derbisi için oyuncularla motivasyon seansları yapıyor.

Advocaat'tan Van Persie'ye uyarı!

Derbilerin golcüsü Robin van Persie ile de bu çerçevede özel bir görüşme yapan Hollandalı teknik adam, Türk Telekom Arena'da da ondan Beşiktaş maçındaki performansını yinelemesini istedi.

O maçta takıma mücadele ruhu ve motivasyon kattığını belirten Advocaat, "Aynı disiplini ve kararlılığı senden bekliyorum. Bu camiamız için çok önemli. Sen Beşiktaş maçında yaptığın işlerle gerçek bir yıldız olduğunu gösterdin. Böyle günlerde yıldızlar parlar. Bu maça kendini çok iyi hazırla" diye uyardı. 

KAZANMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZ YOK

F.Bahçe camiasının bu karşılaşmaya büyük önem verdiğini hatırlatan Dick Advocaat, futbolcularla yaptığı toplantıda da favori gösterilmelerinin sakıncalarını anlattı. Böyle maçların her sonuca gebe olduğunu belirten Hollandalı hoca, "G.Saray ağır bir yenilgi aldı. Ama böyle maçlar kötü günündeki takımlar için de bir çıkış fırsatıdır. Onlar da bunu böyle görecek... Bu psikolojiyi sahada iyi yönetebilirsek, rakibin üzerindeki bu baskının bize zarar vermesini engelleyebilirsek, istediğimiz sonucu alacak avantaj da bizim elimize geçecektir" dedi. 

Fenerbahçe'den ayrılmak için yalvardı!

BİR SEZONU KURTARMAK İÇİN FIRSAT

Sarı-Lacivertli oyuncular da Galatasaray derbisini bir sezonu kurtarma mücadelesi olarak görüyor... Futbolculardaki genel düşünce, "Derbiyi kazanır, kupayı alırsak camiayla barış sağlanır, bunun etkileri de önümüzdeki sezona olumlu yansır" şeklinde... Kaptan Volkan Demirel de hem toplu sohbetlerde hem de ikili görüşmelerde takım arkadaşlarına G.Saray derbisinin önemini anlatıp, nasıl bir atmosfer yaşayacakları ve neler yapmaları gerektiği konusunda uyarılarda bulunuyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER