TRABZONSPOR

Ahmet Ağaoğlu'ndan Burak Yılmaz açıklaması

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu, Burak Yılmaz ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu, takım genç yıldızı Yusuf Yılmaz için Bundesliga'dan resmi teklif geldiğini duyurdu.

Ahmet Ağaoğlu'ndan Burak Yılmaz açıklaması

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu kulübün gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ın Burak Yılmaz ile ilgili resmi bir başvuru yapmadığını söyleyen Ağaoğlu: "Sadece bir telefon ile nabız yoklaması oldu." dedi.

"1-2 transfer düşünüyoruz" : "Stoper ve alternatif olarak 1-2 bek oyuncusu düşünüyoruz. Castillo çalışmalara iyi başladı ama nazar değdi herhalde, bir sakatlığı söz konusu. Bir kanat oyuncusu takviyesi de belki söz konusu olabilir."

"Beşiktaş nabız yokladı" : "Burak Yılmaz ile ilgili Beşiktaş'tan bir teklif gelmedi. Sadece bir telefon ile nabız yoklaması, o kadar yani."

"Oyuncular [Burak, Kucka, Sosa] sözleşmelerinde indirime gitme yanlısı değil. Üç oyuncunun menajeriyle de konuştuk, üçünden de gelen cevap olumsuz. Bu saatten sonra indirim olacağını zannetmiyorum. Bu oyunculara talip olanlar oldu."

Beşiktaş'ın yeni sezon formaları tanıtıldı


Yusuf için resmi teklif : "Yusuf için resmi bir teklif geldi Bundesliga'dan, Abdülkadir için de menajer vasıtasıyla teklif geldi. İki teklife de, bu sene düşünmüyoruz, kararı sezon sonunda vereceğiz dedik. Hem Yusuf, hem Abdülkadir bu yapıda çok ihtiyacımız olan iki oyuncu."

Trabzonspor Bero transferini KAP'a bildirdi!

Yorumlar
TREND HABERLER