DİĞER HABERLER

Ahmet Ağaoğlu'ndan yönetime çağrı

Ahmet Ağaoğlu, takımın olağanüstü genel kurulunun şu anda gereksiz olduğunu belirterek, yönetimin bu kararından vazgeçmesini istedi.

Ahmet Ağaoğlu'ndan yönetime çağrı
Trabzonspor eski yöneticilerinden Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo mavili takımın olağanüstü genel kurulunun şu anda gereksiz olduğunu belirterek, yönetimin bu kararından vazgeçmesini istedi.. 
 
Erciyes Üniversitesi'nde düzenlenen, golf sporunun tanıtımıyla ilgili etkinliğe katılan Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, gazetecilerin Trabzonspor ile ilgili sorularını da yanıtladı. Ağaoğlu, Trabzonspor'un şu anda puan cetvelinde bulunduğu durumun herkesi çok üzdüğünü, yıllardan bu yana zirveye oynayan bordo-mavili ekibin puan cetvelinde halen bulunduğu yerin psikolojileri bozduğunu söyledi.  
 
Ahmet Ağaoğlu şöyle dedi:
"Herkesin eli ayağı birbirine karışıyor. Zira, Trabzonspor, buralarda bulunmaya alışık değil. Bazı takımlar sürekli tehlike hattında ve puan cetvelinin dibinde bulunduklarından farklı mücadele veriyorlar. Ama, Trabzonspor için böyle bir durum kabul edilemez ve sıkıntılı. O nedenle oyuncularımızın da eli ayağı birbirine karışıyor. Bu hafta oynanacak Orduspor karşılaşması, Trabzonspor açısından çok ama çok önemli."

Ağaoğlu, bordo- mavili takımın böylesi bir dönemde olağanüstü kongre kararı almasının zamansız olduğunu, kendisinin yönetim veya başkanlık konusunda beklentisi veya adaylığının söz konusu olmadığını belirterek şöyle dedi:
"Böylesi bir dönemde alınan olağanüstü kongre kararını çok yersiz ve gereksiz buluyorum. Yönetim olağanüstü kongre kararından vazgeçmeli, olağan dönemi beklemelidir. Süre darlığından istendiği gibi bir yönetim kurulu oluşacağını sanmıyorum. Oldu bittiye getirmemek lazım. Trabzonspor'un seçimlerine bakarsanız, olağanüstü kongre sayısı neredeyse, olağan sayısına eşit gibi. Şu aşamada yapılacak en yararlı iş, olağanüstü kongre kararının çekilmesidir."

Ahmet Ağaoğlu, daha sonra Golf İl temsilcisi ERÜ BESYO öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Ziya Bahadır ile birlikte, golf sporunun tanıtımını yaptı. Sabancı Kültür Sitesindeki tanıtımda konuşan Ağaoğlu, "Golf, su olmayan her yerde yapılabilir. Orta Anadolu'nun iklim şartları da golf sporuna mani değildir. Golf için 'Zengin sporu' diye bir şey uydurulmuş. Tam tersine golf sporu ilgilenenleri kalkındırır ve zengin eder" diye konuştu. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER