SPOR MEDYASI

Ahmet Çakar Arda Turan'a destek!

Spor yazarı ve eski FIFA kokartlı hakem Ahmet Çakar, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Ahmet Çakar, Türkiye'nin İzlanya'ya 3-0 mağlup olduğu karşılaşmada Arda Turan'ın oyundan çıkarken ki gülüşü hakkında açıklamalarda bulundu.

Ahmet Çakar Arda Turan'a destek!

Ahmet Çakar, Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın İzlanda’ya 3-0 mağlup olduğu mücadelede, Arda Turan’ın oyundan çıkarken gülmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İşte Ahmet Çakar'ın açıklaması...

“O sırıtma bana göre eleştirilebilecek bir sırıtma değil. Kimi insanlar çok sinirlendiğinde gülerler. Halbuki o gülmenin içinde mutluluk yok. Arda’nın gülmesini Türkiye yanlış anlamasın. Arda’ya sesleniyorum. Maç oynayamıyorsun, yaş ilerliyor, vücudun kendini salıyor. Arda 3 maç oynamasın vücut ağırlaşıyor. Bünyesi böyle. Bakarsan dağ oluyor, bakmazsan bağ oluyor” ifadelerini kullandı.

A Milli Takım’ın Dünya Kupası’na katılamamasına da yorum yapan Çakar, “Çok basit, çok güzel bir grupta, en kötü ihtimal 2’nci olabilecekken, Terim’in hataları, futbolcuların hataları ve Lucescu’nun performansı elenmemize sebep oldu. Bu başarısızlık sadece Lucescu’yla alakalı değil. Lucescu’dan önce 6 maç oynadık. Milli takımımızın oyuncuları, kendi takımlarında oynayamıyorlar” diye konuştu. 

“SORUN YABANCI SINIRI DEĞİL”

Son dönemde herkes tarafından tartışılan yabancı sınırlaması hakkında değerlendirmelerde bulunan Ahmet Çakar, “Sorun yabancı sınırı değil. ‘Yabancı sınırını aşağı çektiğin vakit, daha fazla Türk oyuncu çıkacak’ diye bir şey yok. ‘Yabancı sayısı çok olunca Türk oyuncu çıkmıyor’ diye bir şey de yok. Bakınız: Abdülkadir Ömür. Sorun, Türkiye’nin altyapıya yaptığı yatırımın düzenlenmemesi” dedi.

Türkiye FIFA sıralamasında 6 basamak geriledi

Yorumlar
TREND HABERLER