SPOR MEDYASI

Ahmet Çakar'a göre maçın kahramanı...

Ahmet Çakar, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynanan ve Beşiktaş Mario Gomez'in 76. dakika attığı golle 1-0 kazandığı Galatasaray-Beşiktaş derbisini yorumladı.

Ahmet Çakar'a göre maçın kahramanı...

Ahmet Çakar, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynanan ve Beşiktaş Mario Gomez'in 76. dakika attığı golle 1-0 kazandığı Galatasaray-Beşiktaş derbisini yorumladı

Kural hatası yok

Dün geceki maçın kahramanı kim ne derse desin Tolga Zengin'di. Şimdi herkes 'buna nereden çıktı?' diyebilir. Cevabı çok basit: Maç sıkışmıştı, dakikalar ilerliyordu, 20 dakika kalmıştı ve maçın kırılma anı geldi. Emre Çolak, bir anda o kadar müsait yerden Beşiktaş kalecisi Tolga ile karşı karşıya kaldı ki işte oradaki bir saniye tüm Türkiye için belki de saatlere bedeldi. Galatasaray golü atsa, Beşiktaş çok şey kaybedecekti. Ama Tolga müthiş kurtardı. Lizbon maçından sonra ağır eleştirilen, gönderilmesi gündeme gelen Tolga, 1 saniyelik hareketiyle belki de şampiyonluğu getirdi. İlk yarıda müthiş istekli bir Galatasaray izledik. Aylardır bu kadar hızlı basan, mücadele eden bir Galatasaray yoktu. Beşiktaş'ı bozdular. Ama ikinci yarı zaten fizik olarak yetersizdiler ve oyundan düştüler.Top ikinci yarıda sürekli Beşiktaş'ın kontrolündeydi. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER