GALATASARAY

Ahmet Çalık: Galatasaray taraftarı beni bağrına basacak!

Galatasaray'ın Gençlerbirliği'nden renklerine kattığı Ahmet Çalık yeni takımıyla sahaya çıkmak için sabırsızlandığını söyledi.

Ahmet Çalık: Galatasaray taraftarı beni bağrına basacak!

Bir süredir transferi gündemde olan ve önceki gün Galatasaray Kulübü tarafından transferi KAP'a bildirilen ve 2.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında toplam 4.5 sezon için imza atan Ahmet Çalık, transfer süreci hakkında Fanatik Gazetesi'ne açıklamada bulundu.

Genç stoperin yeni takımında göstereceği performans ise şimdiden merak konusu.

AKLIMDA SADECE FUTBOL OLACAK

Galatasaray'da hedeflediği performans hakkında konuşan Çalık, ''En önemli özelliğim Gençlerbirliği’nde istikrarlı oynamam. Genç yaşımda bana kaptanlık onurunu da verdiler. Bu istikrarı İstanbul’da devam ettireceğim. Ankara’da nasıl disiplinli ve profesyonelce yaşayıp çalıştıysam, İstanbul’da da aynı şekilde yoluma devam edeceğim. Aklım sadece futbolda olacak” diye konuştu.

UYUM SORUNU YAŞAYACAĞIMI SANMIYORUM

A Milli Takım’da beraber oynadığı futbolcularla birlikte forma giyeceğini hatırlatan genç oyuncu, “Milli takımdan ağabeylerim Selçuk İnan ve Semih Kaya zaten orada. Uyum sorunu yaşayacağımı hiç sanmıyorum. Arkamda ise dünyanın en iyi kalecisi Muslera olacak. Onun önünde oynayacağım. Biliyorum ki tribünler beni bağrına basacak ve iyi karşılayacak” dedi.

CAVCAV VERMEYECEĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Öte yandan Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav ise daha 1 hafta önce yaptığı açıklamada Ahmet Çalık defterinin kapandığını söylemiş, “3 milyon Euro da verseler, 4 milyon Euro da verseler Ahmet’i vermiyorum” açıklamasını yapmıştı. Kırmızı-Siyahlı kulübün patronu, Galatasaray’la 2.5 milyon Euro’ya anlaştıklarını dün açıklayan ilk isimdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER