AVRUPA LİGİ

Ajax-Fenerbahçe maçını İsrailli hakem Liran Liany yönetecek

Fenerbahçe'nin, UEFA Avrupa Ligi A Grubu 4.hafta maçında Hollanda ekibi Ajax ile 5 Kasım Perşembe günü Amsterdam Arena’da oynayacağı maçın hakemleri belli oldu.

Ajax-Fenerbahçe maçını İsrailli hakem Liran Liany yönetecek

Avrupa Ligi'nde Ajax deplasmanına çıkacak olan Fenerbahçe'nin bu mücadelesine UEFA tarafından İsrail Futbol Federasyonu'ndan Liran Liany atandı.

TSİ 21.00'da başlayacak karşılaşmada Liran Liany'nin yardımcılıklarını David Elias Bilton ve Oren Borneshtain yapacak  ve maçın dördüncü hakemi Mahmud Mahagna olacak. Müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Alon Yefet ile Roi Reinshreiber olarak belirlendi.

Ajax Fenerbahçe maçı ne zaman nerede saat kaçta hangi kanalda?Ajax Fenerbahçe maçının nerede oynanacağı, Ajax Fenerbahçe maçının günü, Ajax Fenerbahçe maçının saati, Ajax Fenerbahçe maçının yayınlanacağı kanal bilgileri bu haberin içinde...

Fenerbahçe'nin bu maç önceside A Grubu'nda 4 puanı var ve grupta 2. sırada yer alıyor. Hollanda temsilcisi Ajax ise 2 beraberlik alarak averajla Celtic'in ardından son sırada yer alıyor.

İki takım arasında İstanbul'da oynanan maçı Fenerbahçe, Fernandao'nun 89'da attığı kafa golüyle 1-0 kazanmış ve Ajax'ı resmi bir maçta yenen ilk Türk takımı olmuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER