AKHİSAR

Akhisar Belediye Başakşehir maçı hangi statta?

Spor Toto Süper Lig'de Avrupa mücadelesi veren iki takım Akhisar Belediyespor ile Başakşehir bu hafta karşı karşıya..

Akhisar Belediye Başakşehir maçı hangi statta?

Spor Toto Süper Lig'de Avrupa mücadelesi veren iki takım Akhisar Belediyespor ile Medipol Başakşehir bu hafta sonunda kozlarını paylaşıyor..

Akhisar Belediyesporun maçlarını yaptığı Manisa 19 Mayıs Stadyumu zemin yenileme işlemleri ardından pazar günü oynanacak olan Başakşehir maçının zeminin oturmamasından dolayı başka bir sahada oynanacağı bildirildi.

Akhisar'dan Rodallega tarih yazdı


Konu hakkında açıklama yapan Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, gün içerisinde Manisa 19 Mayıs Stadı'nda uzmanlar eşliğinde zemini kontrol ettiklerini anacak yenilenen bölümün oturmadığını bu halde de hiçbir şekilde maç yapılamayacağını belirtti.

Başkan Eryüksel; TFF'ye başvuru yaptıklarını 21 Şubat 2016 Pazar günü saat 15.30'da konuk edecekleri Başakşehir maçını Akhisar'a 90 km uzaklıkta bulunan Balıkesir Atatürk Stadı'nda oynayacaklarını belirtti.

Akhisar Belediyespor sezon başındaki ilk maçını yine stadyumun zemin çalışmaları yetişmediğinden dolayı konuk ettiği Mersin İdmanyurdu maçını Balıkesir Atatürk Stadı'nda yapmış ve bu karşılaşmadan 2-0 galip ayrılmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER