BEŞİKTAŞ

Akhisar Belediyespor ilk yumruğu atarak kazandı

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ı 2-0 yendikleri maçta, inançlı mücadeleleriyle sonuca ulaştıklarını söyledi.

Akhisar Belediyespor ilk yumruğu atarak kazandı

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Arslan, Türkiye'nin en iyi takımlarından birisine karşı mücadele ettiklerini belirterek, "Bizim açımızdan güzel bir akşam. Beşiktaş, şu an Türkiye'de en pozitif futbol oynayan çok önemli bir ekip. Yendiğimiz için mutluyum" dedi.

Maç öncesinde yaptıkları toplantıda kazanabileceklerini konuştuklarını anlatan Arslan, "Biz de Türkiye'nin en iyi takımlarından biriyiz. Arkadaşlık, saygı, rakibe saygı gibi değerlerimiz var. Çok şükür bu değerlerimizi saha içinde kaybetmedik. Maç toplantısında da söyledim, argo bir cümle yanlış anlaşılmasın. 'Kavga edilecekse ilk yumruğu biz atalım' dedik. Burada bir karakter sergilememiz gerektiğini maç başında gösterdik. Sonra Beşiktaş gücünü ortaya koyarak çok üstümüze geldi. Gol kaçırdı. Bizim de Allah'a şükürler olsun inançlı mücadelemiz galibiyeti getirdi. Tebrik ediyorum arkadaşlarımı. Beşiktaş yorgundu, saygı duymak lazım" diye konuştu. 

Beşiktaş - Akhisar Belediyespor maçı sonucu ve özeti

Cihat Arslan, takımlarının savunmada kalmasını kendisinin de kabul etmediğini vurgulayarak, "Maç içinde hareketlerime baktığınızda takımın birinci bölgede kalmasından ben de rahatsızım. Rakibimiz güçlü ve bunu ortaya koyarak geliyorsa sizin direnciniz bir yere kadardır. Çünkü rakip sizi kapatıyor" ifadelerini kullandı.

Gelişmeye açık bir ekip olduklarını vurgulayan Arslan, "Şu an Avrupa'nın en yaşlı ikinci, Süper Lig'in de en yaşlı takımıyız. Ancak mesafe almada en öndeki takımız. Yönetim sözlerini yerine getiriyor, bir huzur var. Şehir bizi seviyor. Saygı sevgi çerçevesinde birlikteliğimiz var. Biz bu şekilde büyük aile olmanın planını yapıyoruz. Büyük aile olduğumuz müddetçe ligde barınacağımızı biliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

"Şampiyonluk bizim için uzak"

Cihat Arslan, UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hayali kurduklarını dile getirerek, "İnşallah, Rabbim bu çalışmaların karşılığını bize verir. Süper Lig'de şampiyonluk hedefiyle hareket etmek hadsizlik olur. Bu söylem bizi yaralar. Bizim öyle bir pozisyonumuz ve potansiyelimiz yok. Şampiyonluk bizim için uzak" şeklinde konuştu. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER