AKHİSAR

Akhisar Belediyespor'da hedef ilk 6

Akhisar Belediyespor, Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde teknik direktör Cihat Arslan yönetiminde Medicana Sivasspor maçının hazırlıklarına başladı.

Akhisar Belediyespor'da hedef ilk 6

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında 1 Mayıs Pazar günü deplasmanda Medicana Sivasspor'la karşılaşacak Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Cihat Arslan, ligi ilk altı içinde bitirmek istediklerini söyledi.

Teknik direktör Cihat Arslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Beşiktaş ile geçen hafta 3-3 berabere kaldıkları maçta iki takımın da üst düzey bir futbol oynadığını belirterek, "Kazanıp kazanmamak her iki taraf için de önemli ancak eminim ki bu maçı izleyenler futbola doymuştur." dedi.

Beşiktaş maçını geride bıraktıklarını kaydeden Arslan, şöyle konuştu:
"Bu haftaki rakibimiz Medicana Sivasspor uzun yıllar Süper Lig'de mücadele eden önemli bir camia. Ligden düşmemek adına büyük mücadele veriyor. Baktığınız zaman alt sıraları ilgilendiren bir maç. Rakibimizin bulunduğu zorlu pozisyona saygı duyuyoruz. Hem kendimize hem de diğer rakiplerimize saygımızdan dolayı sahaya çıkıp, bu maçı kazanmak için elimizden gelen en iyi mücadeleyi vereceğiz. Çünkü bizim de ligi ilk altının içinde bitirme gibi bir pozisyonumuz var ve bunu korumak istiyoruz. Ancak bu maçın rakibimizin son şanslarından bir tanesi olduğu için çok zorlu geçeceğinin de farkındayız."

Arslan, Caner Osmanpaşa'nın kırmızı kart cezalısı olduğunu hatırlatarak, onun yerine İsmail Konuk'a şans vereceğini sözlerine ekledi.

Akhisar Belediyespor'da izinli Nguemo çalışmaya katılmadı. Sakatlığı devam eden Onur Ayık ise takımdan ayrı çalıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER