AKHİSAR

Akhisar Belediyespor'dan rekora 2 puan kaldı

Akhisar Belediyespor, 43 puanla 6'ncı basamağa tırmanırken rekoruna kırmaya 2 puan daha yaklaştı...

Akhisar Belediyespor'dan rekora 2 puan kaldı

Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor'u deplasmanda 2-0 yenerek 7 maçlık galibiyet hasretine son veren Akhisar Belediyespor, 43 puanla 6'ncı basamağa tırmanırken rekoruna kırmaya 2 puan daha yaklaştı...

2012-13 sezonundan bu yana yer aldığı Süper Lig'de 2013-14'te 44 puan toplayarak en iyi performansını sergileyen yeşil siyahlı ekip, cumartesi günü konuk edeceği Beşiktaş'ı mağlup ettiği takdirde 46 puana ulaşıp kendi rekorunu kıracak, beraberlik halinde ise en iyi derecesini egale etmiş olacak.

Akhisar Belediyespor, 2012-13 sezonunda 34 haftalık maratonu 42 puanla 14'üncü sırada bitirmiş, 2013-14 sezonunda 44 puanla 10'uncu, 2014-15'te ise 38 puanla 12'nci basamakta yer almıştı.

Aziz Yıldırım Caner Erkin'e transfer yolunu açtı

Yeşil siyahlı futbolcular, Beşiktaş'ı yenerek puan rekorunu kırmanın galibiyet sevincini ikiye katlayacağını söylerdi. Zorlu karşılaşma öncesi büyük moral bulduklarını dile getiren teknik direktör Cihat Arslan, "Bursaspor karşısında özümüze döndük. Koşan, mücadele eden, savaşan bir takım olduğumuzu hatırladık" dedi.

Her 2 yarının ilk 10 dakikalarında seyirci baskısının da etkisiyle iyi oynayamadıklarını ancak kalan bölümde doğru işler yaptıklarını vurgulayan Cihat Arslan, "Bursaspor gibi bir takım karşısında pozitif oynayamazsınız. Akıllı oynadık ve kazandık. Bu arada Bursaspor'un stadı muhteşem olmuş. Türk futbolunda bir marka olan Bursa'ya yakışmış. Yapanları kutluyorum" diye konuştu.

CENAZEDEN MAÇA

Akhisar Belediyespor teknik direktörü Cihat Arslan'ın Bursaspor maçından bir gün önce vefat eden anneannesini toprağa verdikten sonra kafileye katılıp ertesi gün müsabakaya çıktığı öğrenildi. Bursaspor galibiyetinin kendisine teselli olduğunu dile getiren Cihat Arslan, "Anneanemi toprağa verdim ve gerçekten çok üzüldüm. Allah da bize bir teselli galibiyeti, bir sevinç verdi" ifadesini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER