AKHİSAR

Akhisar'da fetret devri

Spor Toto Süper Lig'de ikinci devreye Torku Konyaspor mağlubiyetiyle başlayan Akhisar Belediyespor, son 4 lig maçında sadece 1 puan aldı.

Akhisar'da fetret devri

Spor Toto Süper Lig'de ikinci devrenin ilk maçında Torku Konyaspor'a 2-0 mağlup olan Akhisar Belediyespor, son 4 lig maçında sadece 1 puan aldı.

Ligde 14. haftayı lider Beşiktaş'ın 4 puan gerisinde 28 puanla üçüncü sırada geçen Akhisar Belediyespor, daha sonra Kayserispor ve Galatasaray mağlubiyetlerinin ardından Osmanlıspor'la berabere kaldı.

Akhisar Belediyespor-Torku Konyaspor maçının sonucu

İkinci devrenin ilk maçında kendi evinde Torku Konyaspor'a 2-0 mağlup olan Ege temsilcisi, son 4 müsabakada sadece 1 puan toplayabildi. Maç eksiği bulunan lider Beşiktaş'ın 12 puan gerisinde yer alan Akhisar Belediyespor, haftayı 29 puan ve averajla 6. sırada tamamladı.

İç sahada ilk yenilgi

Torku Konyaspor maçına kadar iç sahada Fenerbahçe ile yenilgisi olmayan iki ekipten biri olan Akhisar Belediyespor, rakibine 2-0 mağlup oldu. Yeşil-siyalı ekip iç sahada son yenilgisini geçen sezonun 33. haftasında Bursaspor'a karşı 1-0'lık sonuçla almıştı. Ege temsilcisi daha sonra iç sahada 8 maçta 6 galibiyet ve 2 beraberlik almıştı.

Sinan Gümüş halinden memnun

Akhisar Belediyespor, 0-0 berabere biten Osmanlıspor maçının ardından Torku Konyaspor karşısında da gol atamadı. 

Akhisar Belediyespor'da cezalı duruma düşen Güray Vural, 23 Ocak Cumartesi günü deplasmandaki Mersin İdmanyurdu maçında forma giyemeyecek.

Giresunspor'un yıldızına Avrupa devi talip

Rakip Galatasaray

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda 5. maçlar öncesinde 4 puanla 3. sırada bulunan Akhisar Belediyespor, 19 Ocak Salı günü Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 20.45'te gruptan çıkmayı garantileyen Galatasaray'la karşılaşacak.

Olası bir puan kaybında grupta 2. sırada durumda bulunan Karşıyaka'nın Kastamonuspor 1966'yı yenmesi halinde Akhisar Belediyespor kupaya veda edecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER