AKHİSAR

Akhisar'da transfer konuşmak yasak

Akhisar Belediyespor'da Cihat Arslan, takım içinde transfer sohbeti yapılmasını ve transferden söz edilmesini yasakladı.

Akhisar'da transfer konuşmak yasak

Cihat Arslan, "Biz ne yönetimle, ne de kendi aramızda transferden bahsetmiyoruz. Ligde ve kupada çok kritik maçlar oynayacağımız şu süreçte sadece futbola konsantre olmak istiyoruz. Oyuncuların performansı her şeyden önemli. Bu yüzden gündemimizde kesinlikle transfer yok" şeklinde konuştu. Teknik adam, antrenman öncesi Kayserispor maçıyla ilgili açıklamalar yaptı.

Kayserispor'un çok sert ve ceza kesebilecek bir takım olduğuna dikkat çeken Cihat Arslan, "Eğer işi ciddiye almazsak, bize de ceza kesebilir. Rakibimiz, Tolunay Kafkas yönetiminde olumlu futbol oynayan, her takımın çekineceği bir ekip oldu. İyi hazırlanmak zorundayız" ifadesini kullandı. Ligde ve kupada art arda oynayacakları 5 maçta kadrodaki tüm oyunculara şans verebileceğini sözlerine ekleyen Arslan, "Futbolcularıma güveniyorum" dedi. Pazar günkü Kayserispor maçından sonra perşembe günü kupada Galatasaray'la karşılaşacak yeşil siyahlı ekip, hazırlıklarını tam kadro sürdürüyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER