YEREL HABER

Akın Karaaslan Çorum Belediyespor'da

Çorum Belediyespor yeni transferine imza attırdı.

Akın Karaaslan Çorum Belediyespor'da
Spor Toto 3.Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Çorum Belediyespor'un anlaşma sağladığı Akın Karaaslan, dün düzenlenen imza töreni ile resmi sözleşmeyi imzaladı.

Geçtiğimiz gün Çorum'a davet edilen ve her konuda anlaşma sağlanan Akın Karaaslan 2 yıllık sözleşme imzaladı. Dış transferde sessizliğini bozan Çorum Belediyespor yönetimi her konuda anlaşma sağladığı Ümraniyespor'un başarılı stoperi Akın Karaaslan'ı renklerine bağladı.

Çorum Belediyespor Kulüp Merkezinde düzenlenen imza törenine, Kulüp Başkanı Zeki Gül, Basın Sözcüsü ve Mali Asbaşkan Mustafa Özbayram, Futbol Şube Sorumlusu ve Genel Kaptan Hamit Işık, Akın Karaaslan'ın menajeri Ramazan Konya ve yardımcısı Musa Ulutaş katıldı. Çorum Belediyespor başkanı Zeki Gül uzun araştırmalar sonunda Akın'ı kadrolarına dahil ettiklerini belirterek Akın'ın takıma yararlı olacağına inandığını dile getirdi.

 

AKIN KARAASLAN KİMDİR?

18 Mayıs 1991 İstanbul doğumlu olan Akın Karaaslan, futbola 2006'da İstanbul amatör lig takımlarından Kanaryaspor'da başladı. 1 yıl sonra İstanbul Başakşehirspor'a amatör olarak transfer olan Akın, 2011'de Ümraniyespor'da profesyonel oldu ve biten sezonu da Ümraniyespor'da geçirdi.

Geçen sezon 1'i Ziraat Türkiye Kupası'nda olmak üzere 21 resmi maç oynayan Akın, ligde Derince Belediyespor'a olmak üzere 1 gol atarken, 4 sarı, çift sarıdan 1 de kırmızı kart gördü.

Genç stoper, futbolculuk kariyerinde A2 liginde 71, Deplasmanlı Süper Gençler Ligi'nde (DGSL) 27, TFF 3.Lig'de 63, Türkiye Kupası'nda da 3 olmak üzere toplamda 164 maç oynarken, A2 Ligi'nde 3, 3.Lig'de ise 2 gol attı. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER