TRABZONSPOR

Akyazı'ya yıldız yağacak! 3 transfer birden!

Spartak Moskova’dan orta saha İvelin Popov ve stoper Serdar Taşçı kiralanıyor Arjantin’de San Lorenzo forması giyen sol bek Emmanuel Mas tapusu ile alınıyor.

Akyazı'ya yıldız yağacak! 3 transfer birden!

Trabzonspor'da transfer çalışmaları tam gaz sürüyor.

Karadeniz ekibinin Spartak Moskova'da forma giyen 10 numara İvelin Popov ve Arjantin'de San Lorenzo forması giyen sol bek Emmanuel Mas'ı isteiyor..

Bordo-mavililerin yine Spartak Moskova'dan stoper Serdar Taşçı'yı da istediği ortaya çıktı. İlk olarak Bulgar oyuncu Popov ile görüşmeler yapan ve Moskova'ya kiralama teklifi sunan Trabzonspor olumlu cevap aldı. Ardından oyuncuyla görüşen yönetim transferde önemli aşama kaydetti.

Şenol Güneş kaleye geçiyor

TRABZONSPOR ISRARCI
29 yaşındaki oyuncunun bir dönem Gaziantepspor'da da forma giydiği için tekrar Türkiye'ye dönmeye oldukça sıcak baktığı öğrenildi. Bordo-mavililer, Popov transferinde kaydettiği önemli aşamanın ardından aynı takımda forma giyen Serdar Taşçı için de kiralama teklifinde bulundu. Hafif bir sakatlığı bulunan Taşçı'nın çocukluğunda Trabzonspor'u tutmasını bir koz olarak kullanan bordo-mavililer bu transferi de bitirmekte oldukça kararlı. Serdar sezon başı da gündeme gelmişti.

Akyazı Stadı'nda şok eden hata!

MAS İÇİN 1.8 MİLYON EURO ÖDENECEK 
Fotomaç'ın haberine göre; Bordo-mavililer sol bek mevkiine takviye yapmak istediği Emmanuel Mas için kulübü ve kendisiyle yaptığı görüşmelerde önemli aşama kaydetti. 27 yaşındaki oyuncuyu Türkiye'ye gelmeye ikna eden bordo-mavili yönetim futbolcunun kulübü San Lorenzo'ya da 1 milyon 800 bin euro bonservis bedeli ödemeyi planlıyor. Hem kulüp hem de oyuncuyla yapılan ön anlaşmaların birkaç gün içerisinde açıklanması beklenirken, Mas'ın son dönemdeki artan performansı dikkat çekmişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER