BEŞİKTAŞ

Albayrak çıtayı yüksek tuttu!

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Sporting Lizbon'u İstabul'da yenerek bir üst tura çıkmak istediklerin söyledi.

Albayrak çıtayı yüksek tuttu!

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, grubun son maçında karşılaşacakları Sporting Lizbon karşısında sahadan galibiyetle ayrılacak güce sahip olduklarını belirterek, "Sporting Lizbon maçını kazanıp, gruptan bir üst tura çıkmak istiyoruz" dedi.

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5. maçında sahasında Arnavut ekibi Skenderbeu’yu ağırlayan Beşiktaş, sahadan 2-0 galip ayrılmasını başardı. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan siyah-beyazlı kulübün Basın Sözcüsü Metin Albayrak, "Evimizde oynadığımız bu maçı almak durumundaydık. Güzel bir oyunla, 2-0 kazandık. Rusya'daki maçı Lokomotiv Moskova kaybetmiş. O yüzden son maç da bizim için büyük önem taşıyor" dedi. 

“BİR ÜST TURA ÇIKMAK İSTİYORUZ”

Grubun son maçında karşılaşacakları Sporting Lizbon karşısında sahadan galibiyetle ayrılacak güce sahip olduklarını ifade eden Metin Albayrak, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Sporting Lizbon maçını kazanıp, gruptan bir üst tura çıkmak istiyoruz. Portekiz'e gideceğiz, inşallah kazanıp bir üst tura çıkacağız.”

“CENK TOSUN SEZON BAŞINDA DA ÇOK FORMDAYDI”

Karşılaşmada iki gol kaydeden Cenk Tosun'un performansını da değerlendiren Albayrak, “Cenk Tosun sezon başında da çok formdaydı. Oynadığı ve süre aldığı zamanlarda, iyi bir futbol ortaya koyuyor ve gollerini atıyor. Çok mutluyuz. Futbolcularımızın her zaman hazır ve katkı sağlıyor olmaları bizim için sevindirici" şeklinde konuştu.
Beşiktaş taraftarının, takımına ayrı bir sevgi ve tutkuyla bağlı olduğunu ifade eden Basın Sözcüsü Metin Albayrak, sözlerini şöyle tamamladı:
“Tabii ki evimize gitmeyi arzu ediyoruz, ancak hayatın da gerçeği var. Burada oynuyoruz. Takımımız böyle oynadığı sürece, taraftarımız bizi yalnız bırakmaz. Onlar o coşkuyu gösterdikçe, futbolcular da karşılığını veriyor.”

Beşiktaş Skenderbeu maçının sonucu ve özeti
Fenerbahçe Molde maçının sonucu ve özeti


 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER