FUTBOL

Alex'e Aziz Yıldırım izin vermemiş!

Brezilya’nın Curitiba şehrinde galası yapılan "Alex Camera 10, Türkiye’den Brezilya’ya" isimli belgeselin yönetmeni Carlos Adriano Rattmann, projenin nasıl geliştiğini ve yaşadıkları zorlukları AA muhabirine anlattı.

Alex'e Aziz Yıldırım izin vermemiş!

"Alex Camera 10, Türkiye’den Brezilya’ya" isimli belgeselin yönetmeni Carlos Adriano Rattmann, Alex de Souza’nın Fenerbahçe Ülker Stadı’nda görüntüsünü almak istediklerini ancak sarı-lacivertli kulübün buna izin vermediğini söyledi.

Belgeselin İstanbul’un etkileyici sahneleriyle başladığını belirten Rattmann, "Bütün Brezilya bunu görecek. Brezilyalılara gösterdiklerimizle onların Türkiye’ye gitmesini, aynı şekilde Türkiye’ye gösterdiklerimiz ile de insanların buraya gelmesini istiyoruz." dedi.

Eljif Elmas’ta büyük tehlikeden dönüldü!

Belgeselin bölümlerini çekmek için 2015 yılında İstanbul’a gittiklerini anlatan Rattmann, şöyle konuştu:

"Alex’i Fenerbahçe Ülker Stadı’nın içinde görüntülemek ve kazanılmasına yardımcı olduğu kupaların bulunduğu bölümü göstermek istedik. Yanımıza Curitiba’dan bir temsilci bile aldık. Alex’in Türkiye’ye vedasını onurlandırmak için Curitiba ve Fenerbahçe arasında bir maç oynanmasını teklif etmek istedik. Hem Alex’i statta görüntüleyemedik hem de bu maçı organize edemedik. Aziz Yıldırım, basitçe bunu istemedi."

Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçe itirafı!


Rattmann, belgesel için Fenerbahçe’nin bir maçına gittiklerini, taraftarları stat dışında görüntülediklerini ve Alex’in heykelini çektiklerini kaydetti.

Yorumlar