SÜPER LİG

Ali Adnan ocakta Aslan oluyor

Galatasaray'ın vazgeçemediği genç oyuncunun transferinde ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Ali Adnan ocakta Aslan oluyor
Rizespor'un Iraklı savunmacısı Ali Adnan'ın aklı Galatasaray'da...

Türkiye'nin ev sahipliği yaptığı U20 Dünya Şampiyonası'nda en çok dikkat çeken oyunculardan biri olan, ardından uzun süre Cimbom'un gündemini meşgul eden 20 yaşındaki Iraklı sol bekin devre arası Aslan olabileceği ileri sürüldü. Daha önce transferi kulübü Bağdat'a takılan Ali Adnan, sarı-kırmızılı kulübün transferden vazgeçmesi üzerine Çaykur Rizespor'a gitmişti.

MÜTHİŞ FRİKİKLERİ İLE ALKIŞ TOPLUYOR

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Rizespor serüvenine süper başlayan, hem futbolu hem de frikikleri ile adından söz ettiren yıldız futbolcunun, yeniden gündeme alındığı vurgulandı. Teknik direktör Fatih Terim'in ısrarlarına karşın sol bek transferini bitiremeyen sarı-kırmızılıların, Ali Adnan için kolları sıvadığı ileri sürüldü. Rizespor yönetiminin ikna olması halinde genç yıldızın sezonun 2. yarısında G.Saray formasını giyebileceği bildirildi.

G.SARAY'I KİM İSTEMEZ!

G.Saray'ın büyük bir kulüp olduğunu belirten Ali Adnan ise, "Kim böyle bir takımın formasını giymek istemez?" dedi. Drogba'nın kendisi için idol olduğunu vurgulayan Iraklı yıldız, "Ona ve Sneijder'e karşı mücadele etmek bile keyifli olacak" yorumunu yaptı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER