BURSASPOR

Ali Ay Fikret Orman'a ateş püskürdü!

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Hamza Hamzaoğlu'na yönelik yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi..

Ali Ay Fikret Orman'a ateş püskürdü!

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın maçın ardından Hamza Hamzaoğlu'na yönelik yaptığı açıklamalarını 'talihsiz' olarak değerlendirdi.

Başkan Ay, "Kaleyi herhalde açacak halimiz yok. Biz de Bursaspor'uz ve Bursaspor gibi oynadık" dedi.

Yeşil-beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında önceki gün deplasmanda karşılaştığı Beşiktaş'a 3-2 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'na yönelik sarf ettiği, ‘Enterasan derecede istekliydi' sözlerine yeşil-beyazlı camiadan tepkiler dinmiyor.

İHA muhabirine konuşan Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Maçtan sonra futbolcularımı ve hocalarımı kutladım. Bursaspor'a yakışır bir oyun oynadılar. Gönül galip gelmeyi istiyordu ama maalesef olmadı. Bunda da hakemin vermiş olduğu karar da etkili oldu. Üzüntülüyüz ama Bursaspor iyi yolda. Çok daha güzel şeyler yapacağız. Bunu bütün taraftarlarımıza söylüyorum. Kesinlikle bundan emin olsunlar, Bursaspor geliyor" dedi.

"TALİHSİZ BİR AÇIKLAMAYDI"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın maçın ardından Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'na ilişkin, ‘Hamza Hamzaoğlu enteresan derecede istekliydi' şeklindeki sözlerinin hatırlatılması üzerine Başkan Ay, "Burada bilmiyorum Fikret Başkanın herhalde dili sürçtü. Ben talihsiz bir açıklama olarak yorumladım. Hakikaten talihsiz bir açıklamaydı. Kaleyi herhalde açacak halimiz yok. Biz de Bursaspor'uz ve Bursaspor gibi oynadık. Burada hiç kimsenin aklına kötü bir şey gelmesin. İma da gelmesin. Bursaspor gerekeni yaptı" diye konuştu.

Fikret Orman çark etti: Hamza benim kardeşim! 

"TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Bizim taraftarımız futboldan futbolcudan iyi anlıyor' diyen Ay, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bizim tarafımız öncelikle galibiyet istiyor ama mücadele eden, terinin son damlasına kadar savaşan futbolcuyu da görünce alkışlamasını da biliyor. Takımı Mudanya'da karşıladılar ve moral verdiler. Bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum."


"BEŞİKTAŞ TRİBÜNLERİNİ GÖRÜNCE KISKANDIM"

Süper Lig'in 29. haftasında oynayacakları Akhisar Belediyespor karşılaşmasını da değerlendiren Başkan Ay, "Beşiktaş tribünlerini görünce kıskandım. Çünkü 172 tane loca varmış. 3 bin dolar ile 10 bin dolar arasındaymış koltuk satış fiyatları ve hepsini satmışlar. Kombinelerin de hepsini satmışlar. Akşam herkes seyretti, bizim maçımızda da tamamen tribünleri doldurdular. Ben bizim taraftarlarımızın daha iyi yapacağından kesinlikle eminim. Şu atkı şovlarını başlasınlar yapmaya, stadı doldursunlar bütün Türkiye taraftar görsün" şeklinde konuştu.

Yorumlar
TREND HABERLER