FENERBAHÇE

Ali Koç Aziz Yıldırım'a seslendi: Neden beni geleceğin başkanı....

Fenerbahçe Başkan adayı Ali Koç, Bodrum'da taraftarlar ile bir araya geldi.

Ali Koç Aziz Yıldırım'a seslendi: Neden beni geleceğin başkanı....

Fenerbahçe Kulübü başkan adayı Ali Koç, "Bodrum Büyük Buluşması" adı altında üye ve taraftarlarla bir araya geldi. Eski başkan Ali Şen'in de yer aldığı organizasyonda konuşma yapan Ali Koç, "En büyük hayalimiz, mevcut futbol anlayışımızı baştan aşağı değiştirmek" dedi.

İşte o konuşmadan satırbaşları;  "Ali Koç başkan, Fenerbahçe şampiyon' diye bağırıyorsunuz ama önce şampiyon olalım, bunu hak edelim. Bunu asıl hak eden kişi Ali Şen başkanımızdır. Kendisine bugün buraya geldiği için teşekkür ediyorum."

"Erkek basketbol takımımızı kutlamak istiyorum. 4 senedir tarifi zor mutluluklar yaşatıyorlar. Her zaman kazanacaklarına inanıyoruz, 'Obradovic'in bir bildiği vardır' diyoruz. İnşallah eşsiz hocamızın liderliğinde daha çok uzun yıllar bu keyfi tadarız."
 
"Gönül isterdi ki futboldaki şampiyonluğumuza konuşalım ama olmadı. 1959 öncesindeki ve sonrasındaki şampiyonluklarda, bir rakibimizin iki şampiyonluk gerisinde olmadık. Her zaman önlerinde olduk. Maalesef bugün ilk defa bir rakibimizin iki şampiyonluk gerisindeyiz."

Fenerbahçe açıkladı! Yeni bir spor kanalı kurulacak


"Bugün size içimi dökmeye ihtiyacım var." :  "Mali bağımsızlığımız tehlikede. Göreve geldiğimiz takdirde çok hatrı sayılır, çok ciddi, belki de kulüp tarihinde hiç verilmemiş bir sermaye koymayı düşünüyoruz. 2 Haziran'da açıklayacağımız yeni sponsorluk çalışmalarımız var."
 
"Futbol aşkımız azalınca, yeni aşkımızı basketbolda bulduk. Futbolda başarı gelmeyince, amatör branşlardaki başarılar gölgede kalıyor. Mevcut futbol anlayışımızı baştan aşağı değiştirmek istiyoruz."
 
"İngiltere'de bir şirketle anlaştık. Takımımızı, rakiplerimizi analiz ettiler. 100 küsür futbolcudan oluşan bir havuz oluşturduk. Finansal Fair-Play gereği baştan aşağı takım kuramıyorsunuz. Akademimizi de kurup, sistemimizin 5-6 sene sonra meyve vermesini sağlayacağız."
 
"Tango yapmak için iki kişi gerekir demiştim. Çünkü böyle bir süreci yaşamak için iki tarafın da demokratik değerler içinde olması gerektiği için söyledim. Fakat böyle olmadı. Yaşadığımız şeyleri bilseniz, 'Sen deli misin bu işlerle uğraşıyorsun' dersiniz."

Aziz Yıldırım'dan o iddialara sert açıklama!


 "Biz seçildiğimiz takdirde bizim yaşadıklarımızı hiçbir aday yaşamayacak. Bize, Faruk Ilgaz Tesisleri kapalı. Başkan buraya siyaseti sokmak istemiyor dediler. Bir baktık ki siyasetin alası orada yapılıyor. Biz bu noktaya gelecek kulüp müydük?"
 
"İyi örneklerden ders almalıyız. Galatasaray da seçim yapıyor. 4 adaya da kulübün üye bilgileri verildi ve hepsinden, bilgileri seçim için kullanacakları şartıyla imzalı taahhüt alındı. Galatasaray'ı demokrasi değerlerini yüksek tuttukları için tebrik ederim."
 
"Bana bir kumpas kurulabilir dedim. Ocak ayında 'kaçtı' dendi. Başkanımız bunu sık sık dile getirdi. Sonra benim hakkımda bir suç duyurusunda bulunulmuş. Bana geldiğinde 'Deli saçması' dedim. Ama 101 kişi sizi şikayet ediyorsa bu çocuk oyuncağı değil."
 
"Benim ciddi ciddi FETÖ'nün projesi olduğumu, siyasete gireceğimi söylemeye başladılar. Bize kapalı zarfta bir belge geldi. Vefa Küçük'e gösterdim, gözlerine inanamadı. Hala 101 kişinin ismini verin deniyor. Önümüzdeki hafta başvurumuz sonuçlanacak ve isimleri alacağız."
 
"Başkanımızın, benim bir FETÖ projesi olduğumu anlatması beni inanılmaz derecede kırdı. Ben gerçekten böyle bir insansam beni neden 2015'te yönetime davet ettiniz? Neden beni geleceğin başkanı olarak işaret ettiniz?"
 
"Ben başkan olsam, bir sürü başkan adayı olsun isterim. Öncü olmak isterim, onlara destek olmak isterim. Başkanımız erkek gibi çıksınlar aday olsunlar demişti. Ben de çıktım aday oldum. Aday olmaktan başka bir yanlışım yok. Kime oy verirseniz verin, lütfen gelin oyunuzu verin"
 
"10 bin kongre üyemiz bize imzasını vermiş durumda. Çok önemli bir sayı bu.Fenerbahçe'nin Türkiye olduğunu, Atatürk olduğunu, Cumhuriyet olduğunu, bizler olduğunu göstermenin tam zamanı arkadaşlar"

Yorumlar
TREND HABERLER