FENERBAHÇE

Ali Koç hakkındaki sır perdesi aralandı

Danışmanları, çalışma arkadaşları ve 1907 Derneği Üyeleri, Ali Koç’tan bu hamleyi bekliyor ancak zamanlamasını kestiremiyordu. Aile büyükleriyle gerçekleştirdiği görüşmeden sonra ok yaydan çıktı.

Ali Koç hakkındaki sır perdesi aralandı

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın tahtının sallandığı şu günlerde eski yöneticilerden Ali Koç’un “Şartlar her ne olursa olsun 2018 yılında yapılacak seçimde başkanlığa aday olacağım” açıklaması bir anda tüm Türkiye’nin gündemine oturdu.

Kurucusu olduğu ve başkanlığını yaptığı 1907 F.Bahçe Derneği’nde tüm camiayı heyecanlandıracak sözler sarfeden Koç’un bu çıkışının ardında yatan sır perdesini aralandı..

Vatan'ın haberine göre; Bir süre önce uzmanlarla birlikte kulübün mali tablosunu inceleyen Koç, F.Bahçe’yi borçlarından nasıl arındıracağına dair çalışmalar gerçekleştirdi. Ardından işe koyulan sarı-lacivertlilerin eski yöneticisi, Premier Lig ve Championship takımlarına danışmanlık veren ünlü futbol adamı Damiel Comolli ve Premier Lig’in bugünkü şeklini almasının mimarlarından biri olarak kabul edilen David Dein’le İstanbul’da biraraya geldi.

Fenerbahçeliler Ali Koç'un bu videosunu paylaşıyor

ROL MODEL İNGİLTERE

BU görüşmeleri yaparak kendisine dünyanın en pahalı ligi olan  Premier Lig’i rol model olarak alacağının sinyallerini veren Koç’un önceki gün başkan adaylığını açıklaması ise herkese sürpriz oldu. Danışmanları, çalışma arkadaşları ve dernek üyeleri Koç’tan böyle bir çıkışı bekliyor ancak zamanlamasını kimse kestiremiyordu. Herkesi şaşırtan Koç, konuyla ilgili sadece ailesini bilgilendirdi.

Özellikle Koç ailesinin büyükleriyle fikir alışverişinde bulunan genç ve başarılı işadamı, onlardan da onay aldıktan sonra başkanlığa aday olacağını resmen açıkladı. Bundan sonraki süreçte seçim çalışmalarına iyden iyiye hız verecek olan Ali Koç, yönetim kurulu listesini de kafasında büyük ölçüde belirledi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER